.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Bolki pri seks...

mackataaa
    Guest

Bolki pri seks...

Ot dosta vreme pravq seks.Gore-dolu ot 3 godini.No mi se e slu4valo kogato go pravq s priqtelq mi i da me boli...osobeno ako e na zadna.I to nqkakva bolka...po skoro v korema,a ne v samata vagina.No se slu4i naskoro,4e osven,4e me bolq,i da ima malko kruv.Neznam kakvo mi stava.I malko vze da me e strah ve4e.Makar,4e ne se slu4va 4esto da me boli...Moje bi 5-6 za prez celiq mi seksualen jivot,no ot skoro se slu4va... Molq vi za help!

g
    Guest
    Ami ima vuzmojnost spored men ako na priqtelqti mu e po golemi4uk da te ponabolqva otvreme ako ne si vuzbudena kakto trqbva a za tova 4e ima6 kruv...

eee tfa si e serioznoo trqa da se pointeresuva6 malko poi4e primerno sys nqkoi specqlist...
    Всичко идва , за да си отиде и да остави спомен за онова,което никога няма дасе върне

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    и аз водя полов живот от близо 3 години и половина..и въпреки сичко в началото на акта ме боли.. но минава.. просто се отпусни
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

...

Moje primerno da ne si dobre navlajnena .Nz ako prodaljava taka idi na lekar.
    Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!

Guest
    ???? ? ??????? ? ?????? ? ?? ??? ?? ?? ? ????????....? ????????? ?? ?, ?? ?? ???????? ?? ?? ? ????? ????? ??? ????? ??????....????????? ? ? ??? ??????....?? ???? ?? ???? ??? ????????? ?? ?????, ?? ?? ????? ?????????....???????? ??? ???? ?????...??? ???? ??????....??? ?? ? ????? ?? ???????...?????? ???? ?? ?????? ?? ???? ?? ???? ? ???????....??? ??? ?? ?? ?????? ????? ???....

alaalabala
    Guest
    Tova s bolkite v korema i na men mi se e slu4valo....i pri4inata ne e 4e na priqtelq ti mu e mnogo golqm ili razni takiva....Pri4inata e v teb samata...ne moga da kaja sas sigurnost, no mislq 4e te bolqt qi4nicite...moje da sa nastinali....ili pak da ima6 kisti...ne6to takova....No ne se 6a6kai...6tom se slu4va rqdko zna4i nqma6 problem

Супер фен Аватара на maybelline
    Цитирай Първоначално написано от c0n7r0l
    eee tfa si e serioznoo trqa da se pointeresuva6 malko poi4e primerno sys nqkoi specqlist...
    ??...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си