- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Мое лично мнение...
Ще чакаме да дойде някой чалгар и да каже: "ауе миеталите са гнусни вааааа, Деси-Слава за министър на образованието, а Азис президент."
П.П. извинена си, но да. Пикая прав.
Каменафтеее чалааааф. Алтехафте серменгез за сичкото роми ЕКЕРГЯМОО. \/
2т. системно
всички са на едно мнения, няма какПървоначално написано от exploitedteen
отначало си мислех, да защитя чалгарите за да интересно ама нямам чак толкова голяма морална гъвкавост...
Hehe, тук сериозна дискусия не може да се води просто, някои яко ги дръсти пубертета...Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Niamam kakvo da kazha, tova e porednata zhalka i obrechena tema, i sled kato se nasrahte podobawashto moga edinstweno da se prysna ot smiah na wechnite nebivalici na angry teen-owete tuk.Първоначално написано от bill_schrei
всъщност не може. тъй като не се ограничавам в контактите си с хора с различни вкусове, съм имал възможността да забележа че може да има чалгари които са интелигентни, добри приятели и т.н. има и метъли - тъпанари, патологични лъжци и пр.Първоначално написано от LunaTriCk
exploitedteen, различна музика у различни хора поражда ЕДНИ И СЪЩИ емоции. някой чалгар когато слуша Азис се чувства по същия начин както ти когато слушаш пънк.
ouuu hora mn qsno 4e zavisi kakva muzika slu6a6!E muzikata opredelq haraktera na 4oveka est 4e ima razlika m/y metali i 4algari ama da ti kaja ne vsi4ki se napadat po tozi na4in ave e basi temata...![]()
Малко или много зависи...
Забелязъл съм че повечето хора, които слушат метъл са по-умни от повечето хора, които слушат чалга и в мнозинството си са тъпи. Това обаче не значи, че щом един човек слуша чалга ще се разгранича от него, защото има и доста умни хора сред тях...
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
aми значи според мен не зависи само от музиката дали ще можеш да водиш разговор с даден човек или не ами и от самия него! например аз имам един приятел метъл с който водиме мнапълно спокойни разговори забавни и всичко си е ок но да отбележа че аз не съм чалгарка падам си повече по хаус и рап да разбира се и самия стил музика влия но зависи!!!!
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
Първоначално написано от Lake_bodom
може. щом за това как държиш волана на колата може да се определя каква личност си, за музиката ли пък ще има проблем. най-малкото за моментното ти състояние.
едни и същи емоции поражда музиката, но за различни неща.По тази логика и феновете на Левски изпитват същото за отбора си, както и тези на ЦСКА ама не ги виждам на една маса.
Не съм съгласен не съм обеден, че метълът, чалгата и класическата музика пораждат едни и същи емоции.Първоначално написано от LunaTriCk
Защо? Какъв е проблемът да седят на една маса? Най-добрият ми приятел е от Левски...По тази логика и феновете на Левски изпитват същото за отбора си, както и тези на ЦСКА ама не ги виждам на една маса.
И забога какви са тези цветове. Десет минути ти разчитам, за да разбера откъде да взема цитата.
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
под емоции разбирай удоволствие от слушане. Радоста на чалга-фен към Азис е равна по сила на тази, която изпитва някой метъл към неговата група.Първоначално написано от Mo6nо
Е, то няма как във всичко да си допадате сегаПървоначално написано от Mo6nо
Всъщност е само един цвят darkred. Друго нищо не оцветявам![]()
Първоначално написано от Lake_bodom
Напълно съм съгласна!Музиката няма значение..е,вярно,че от всеки един стил има и няко изцепки(като мазните коси и селското поведение придружено с курвенско),но най-общо, музиката не определя живота ти.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
в новия ми клас има страшно много хора, които слушат метъл - аз не харесвам тая музика, обаче съучениците ми са страшно свесни хора и не съм съгласна, че щом слушаме различна музика и другите ни интереи са различни - с едно от момичетата доста си приличаме, въпреки че аз например не харесвам метъл, а поп и предпочитам балади. Та мисълта ми е че неможе да се съди за човек по това каква музика слуша. Но българите попринцип не сме много толерантни и не приемаме различните от нас...
Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y
Да,съгласна съм с теб,но просто не може нищо да се промени.Щом да кажем един метъл мрази чалгата,той мрази и тези,които я слушат и обратно(естествено не всички са така).Не ми идва на ум,това как може да се промени.Също както отборите по футбол.Левски и ЦСКА-и двата са български отбори,но цесекарите повечето вчера бяха за Челси,а не за Левски,въпреки че и двата отбора са български(просто го давам като пример-нищо лично).При музиката според мен е същото.
Извинявай,че и аз го дадох като пример,но не видях,че си го написал и ти.Първоначално написано от exploitedteen
![]()