Такам... Гледам доста теми има за метъли, пънкари, чалгари и др...
Само нещо не разбирам:
Защо разделяте хората според музиката, която слушат?Независимо дали слушат метъл, пънк, рок, техно, хип-хоп, чалга или обикновен английски поп, всички са хора!
Тъй като очевидно метъли и чалгари водят война, чалгарите казват, че метълите имат мазни коси, не се къпят и сумати още неща. Това, че някой е виждал няколко такива, не означава, че всички са такива. Съответно пък те отвръщат с куп подигравки и изобщо не признават мнението им, само зщото слушат нам си кой си. Тук също не са прави.
Просто вие като разберете някой каква музика слуша и казвате: А, този е от ония....
Това е няква дискриминация. Не говоря само за метъли и чалгари, за ВСИЧКИ. Дори и да не можете да си говорите за музика, имате още много теми за обсъждане, не по-малко важни.
Не обиждам никой и не посочвам никой. Просто искам да се прекрати това разделяне на хората според музиката. Просто трябва да погледнете човека срещу вас и да не го гледате като изтребител, само защото не слуша същата музика като вас. Опитайте се да го опознайте като човек. Може да не ви хареса харектера му, но поне не сте го изолирали, а сте се опитали да се сближите. А ако си допаднете, няма никакъв проблем, стига да избягвате да говорите за музика.
Не знам , просто казвам, че това е мое лично мнение.
Сигурна съм, че ще има много, които ще ме критикуват все за нещо, но няма как.
Просто исках да споделя...