- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 3a kocMuTe Ha kopeMa...
Hey.. da vi se oplacha...
ot malka si brysna kosmite po korema.. i to ne za drugo, ami poneje bqh nabarala samobrysnachkata na maika mi.. i davaaai na volq..
Sega obache syotvetno mega mnogo syjalqvam.. sigurno se seshtate kakvo se sluchva i vqrvaite mi.. gledkata nikak ne e priqtna.
Ostavila sym gi da rastyt.. da im se 'radvam'..![]()
V interes na istinata me izbiva na smqh.. zashtoto nikoga ne sym se komplexirala mnogo ot kakvoto i da e bilo... i daje tova ne go priemam za problem, no kakto i da e..
Priemam vsqkakvi syveti da promenq polojenieto..
Mersi mnoogo predvaritelno
PS: ae vie, momicheta... tretirate li nqkak kosmite po korema.. i, ako da, kak?
Tova e normalno i se radvam 4e ne se kompleksira6 mn mn!Spored men moje6 da utide6 na kozmetik i tam 6te stane nai lesno.Ima proceduri za takiva raboti naprimer s lazar est tova e samo traino obezkosmqvane,moje s tok ili nekvi takiva...
Или лентички, или козметик, а ако имаш и епилотор става.
Аз си ги махам с епилатор там през 7-10 дни и съм мн.доволна
Аз се радвам,че до сега не съм ги пипала и не мисля и да го правя-все пак са само мъхчета.А по темата кола маска определено ще свърши работа
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Ами според мен на козметик ако отидеш ще е добър ефекта, и разбира се ако имаш повече възможности, както казах по-горе, може да отидеш на лазерна или фото епилация![]()
Ох, и аз започнах като малка да ги махам ама те са само една лентичка под пъпа и ги махам само като се сетя за тях (адски рядко). Въобще не ми правят впечатление, но ако твойте са зле отиди на кола маска или си купи лентички.