.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    kPaCoTa
    Guest

3a kocMuTe Ha kopeMa...

Hey.. da vi se oplacha...
    ot malka si brysna kosmite po korema.. i to ne za drugo, ami poneje bqh nabarala samobrysnachkata na maika mi.. i davaaai na volq..
    Sega obache syotvetno mega mnogo syjalqvam.. sigurno se seshtate kakvo se sluchva i vqrvaite mi.. gledkata nikak ne e priqtna.
    Ostavila sym gi da rastyt.. da im se 'radvam'..
    V interes na istinata me izbiva na smqh.. zashtoto nikoga ne sym se komplexirala mnogo ot kakvoto i da e bilo... i daje tova ne go priemam za problem, no kakto i da e..
    Priemam vsqkakvi syveti da promenq polojenieto..
    Mersi mnoogo predvaritelno
    PS: ae vie, momicheta... tretirate li nqkak kosmite po korema.. i, ako da, kak?

Guest
    Tova e normalno i se radvam 4e ne se kompleksira6 mn mn!Spored men moje6 da utide6 na kozmetik i tam 6te stane nai lesno.Ima proceduri za takiva raboti naprimer s lazar est tova e samo traino obezkosmqvane,moje s tok ili nekvi takiva...

Мега фен
    Град
    София
    Или лентички, или козметик, а ако имаш и епилотор става.

Guest
    Аз си ги махам с епилатор там през 7-10 дни и съм мн.доволна

Голям фен
    Аз се радвам,че до сега не съм ги пипала и не мисля и да го правя-все пак са само мъхчета.А по темата кола маска определено ще свърши работа
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Повече от фен
    Znaesh li kakvo,pusni gi da porasnat i si kupi nai svetloto ruso boq za kosa i gi boqdisai,nqma vuob6te da li4at.

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    дам..изрусяване може.. със син прах ще стане
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Ами според мен на козметик ако отидеш ще е добър ефекта, и разбира се ако имаш повече възможности, както казах по-горе, може да отидеш на лазерна или фото епилация

Повече от фен
    Град
    все още на Земята...
    Ох, и аз започнах като малка да ги махам ама те са само една лентичка под пъпа и ги махам само като се сетя за тях (адски рядко). Въобще не ми правят впечатление, но ако твойте са зле отиди на кола маска или си купи лентички.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си