i da govorq s nego vse taq...pravila sum go hilqdi puti no nikoga ne me e 4yval.prez poslednite nqkolko meseca sus absolutno ni6to ne mi e pokazval lubovta si ili 4e durji na men...i mu go kazah,kogato govorihme po telefona-ako naistina durji na men 6te mi go pokaje prez sledva6tite nqkolko dni,za6toto ve4e ne izdurjam vseki den da pla4a zaradi nego,da se opitvam da spasq vruzkata ni a toi da obvinqva men za vsi4ko...ama za VSI4KO!!treta svetovna voina da stane,az 6te sum vinovna...sled kato i tazi ve4er obvini men si dadoh smetka 4e v 85% ot slu4aite e bil vinoven toi no taka e obru6tal ne6tata 4e da nakara men da se 4yvstvam vinovna...i da vi kaja e uspqval vseki put.az ve4no tyrsq gre6kata v sebe si i vse gledam da se popravqm...gradila sum ne6to,koeto e bilo srytvano sled men..ne iskam da se razdelqme,no tova e posledniq 6ans,koito mu davam.da ne govorim 4e kato se skarame se otnasq s men kato s parcal,obijda me i t.n ,tova e naaaai-malkoto.prosto ne iskam da susipvame golqmata si lubov zaradi negovite GLUPOSTI...vse o6te imam jelanie da opravq ne6tata,no ve4e se iz4erpah,ne vijdam kakvo pove4e da napravq...razdadoh cqlata si du6a na 4ovek,koito q stupka