- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- shokirashto !!!
здравейте! казвам се злате на 16 съм и имам малак проблем. значи направих си севтето преди около 2 седмици, беше прекрасно докато партньорът ми не ми каза да правил анален...но мен ме беше страх защото са ми споделяли прителки че първият път когато са го правили в гъ*а едва ли не излиза че са се изсра*и върху момчето с кото са го правили....та въпросът ми е следния: Възможно ли е това да се случи найстина?
Моля ви отговорете чесно трябва ми съвет да знам да го направя ли или не![]()
Просто кажи на приятеля си да внимава, да не си го вади рязко и т.н. По принцип е хубаво и ако си ходила скоро по нужда.Първоначално написано от zlateto
i koe be6e 6okira6toto ?
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Vij sq znachi kogato se pravi analen sex trqbva da se vnimava kaji na priqtelq si da ne go vadi razko a za vseki slu4ai da ne stavat gafove jenite si pravqt klizma prodava se v sqka apteka i e hubvavo da se pravi s guma 6toto se pak...
da,naistina koe mu e 6okira6totoПървоначално написано от WindWaker
po temata az li4no ne pravq analen sex no sam 4ela nqkade 4e e hubavo da se pravi sled klizma vapreki 4e zvu4i mn gadno![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
JТи нали можеш да казваш НЕ?Не искаш нещо- заявяваш го!
![]()
emi kaji NE 6tom ne iska6 da go pravi6 i tva e koe puk mu e tolkova 6okira6toto![]()
![]()
![]()
направи си клизма преди аналния секс и няма от какво да се притесняваш![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Аз лично не бих правила анален секс.
и аз това сепитамПървоначално написано от WindWaker
![]()
![]()