Пак ли обсъждате момчетата бе... Вие като на зае*ете-ние сме виновни. Ние като не споделим чуствата ви-пак сме ние виновни. Ееее... не може така. Момичето което харесвам, не споделя чувствата ми, и аз ся трябва ли да си го изкарвам на другите. А така. По темата: любов през лятото, не ставай смешна. Зимата, пролетта, есента е за любов. Лятото е за свалки и флиртчета. Не си трябвала да се привързваш. Но няма нищо-винаги минава, колкото и да е трудно, минава. Продължи да сте приятели, така минава по бързо и леко. А за отговора "i toi mi kaza da ne go obicham" е наи добрия вариант за късане. Нима предпочиташе да ти каже-"Аз не те обичам вече","ти вече не ме интересуваш", "имам друга".... Сега след случката ... всичко е свършило... сега той решава какво да прави. Оставиго да реши. Времето урежда всичко-и смъртта и живота и любовта и... всичко.
Съвет: И да ти кажа-колкото и да казват че момчетата не искат сериозна връзка, не ги слушай. Всеки си иска, дълбоко в сърцето си, своята половинка, всеки иска да има упора, само дето на момичетата не е толкова навътре и те не искат да го крият.