Цитирай Първоначално написано от krem4et0
Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Цитирай Първоначално написано от незнаещата
Искам да го направя с гаджето ми на него също ще му е за първи път и за това питам как да улесня нещата и за двамата максимално.Чакам още отговори!
Оооо щом и на двамата ви е за първи път. По-добре не го прави! Така стават големи грешки с двама неопитни. Със съвети не може да ти се помогне особено.
Ако все пак се решиш на такъв риск с неопитен и двамата сте не опитни, най-добре го направете с презерватив, даже засължително! Но си е доста страшно за момичето да е в ръцете на неопитно момче. Ти си решаваш де, но бъди внимателна.
Глупости-с гаджето го правихме заедно за първи път и да ти кажа не беше зле.А и е хубаво да споделиш този момент с любимия,а не с някой "отваряч".
мила каквито и съвети да ти дадем не можем да ти помогнем-мен 100 работи ме съветваха и нищо не стана по този начин.Просто е нужно малко търпение на болка от твоя страна и нежност от негова.Ще се справите-сексът се прави инстинктивно.По-долбре не го мисли толкова и ще стане както трябва!Успех!
По някои въпроси с теб имахме разногласия,но просто тук не мога да не се съглася с теб!