hi all.iskam da spodelq s vas ne6to,ot koeto mnogo me boli.ot godina i polovina hodq s edno mom4e.naposleduk ne6tata ne vurvqha,no za vse polagah staraniq da gi opravq...staraniq,koito ostanaha nerazbrani.predi 2 sedmici priqtelq mi doide pri men i mi kaza 4e e kanen na imen den na negova suy4eni4ka.az est. nqmah ni6to protiv-hilqdi puti sme hodili zaedno na neinata vila.nqmah ni6to protiv do momenta,v koito ne mi zaqvi 4e az ne sum pokanena i vupreki tova smqta da otide.ujasno gadno mi stana,no sum bezsilna da go spra...dve sedmici po-kusno(dnes) bqh na gosti utqh.dr. negova suy4eni4ka dnes ima RD i toi be6e pokanen.izri4no mi zaqvi 4e nqma da hodi.daje mu zvunqha,dokato bqhme zaedno i toi ne si vdigna telefona.zaqvi mi ako priqtelite mu mi zvunnat da im kaja 4e nz kude e,ne sum go vijdala.i az glypavata se suglasih.sled tova se pribrah vku6ti i 2-3 4asa sled tova mu zvunq okolo 5-6 puti.ne vdiga.sled malko mi se obajda i s cqloto si licemerie mi zaqvqva 4e e na RD.stana mi mnogo kofti...ne me razbiraite pogre6no,az nqmam ni6to protiv da otide!no za6to me luje?pre spokoino moje6e da mi se obadi i da mi kaje 4e 6te ide...za poreden put mi dokazva 4e ne durji na men i 4e predpo4ita da e s priqtelite si,otkolkoto s men.i poznaite!nakraq az sum vinovna 4e se surdq za deto e oti6ul,toi mislel da mi kaje no ytre...nie s nego sme prekaleno svurzani,jivota ni te4e usporedno.rqdko se slu4va da izlezem edin bez drug i togava si zvunim prez polovin 4as...za6to postupi taka???molq,pomognete mi!mnogo mi e mu4no!!!