.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Guest

Moderated: Защо ми закъснява? Може ли да съм бременна?

Pravihme sex s gadjeto mi(tove be6e predidi 29 dni nqkude), prezervativut se skusa i az do 30 min. vzeh Postinor Dyo.Sled 1 sedmica si napravih test-be6e otricatelen.No mi zakusnqva nekude 4-5 dni.Na purviq den ot zakusnenieto si napravih o6te edin test Sure Check-i toi be6e otricatelen.Ta vuprocut mi e za6oto moje da mi zakusnqva, kolko vreme e normalno da zakusnee, i dali sum bremanna?Molq vi daite suvet mn sum pritesnena!!!

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Guest
    A i zabravih da vi kaja nai-lo6oto e 4e nqmam simptomi da mi doide(ne me boli korema, krusta i t.n.) i predi 2-3 dni mi te4e silna ovulaciq.

Nqkoi vunshen
    Guest
    Може да си забременяла и постинора да си е свършил работата и от там да идват нещата.
    При всички случай НЕ си бременна според мен щом тестовета са показали отрицателни.
    На мой приателки покрай нерви и стрес им се е случвало изобщо да не им дойде за един месец.
    Ако още се чудиш бягай за още един тест и ако и той е отрицателен просто стига се нерви!

Наистина може да е от стрес, по-добре се успокой и ще видиш,че всичко ще се оправи

zakasnenieto se dulji veroqtno na postinora-oburkal ti e malko hormonite 6te ti doide skoro spoko! 6tom kato i dvata testa sa bili otricatelni zna4i ne si bremenna! ako vse pak ne ti doide i go nqma dosta vreme idi na lekar!
    black cat or white cat,that is the question!!!

Голям фен
    Град
    Stz
    Няма нужда от притеснения!След постинор,тестове отрицателни....просто се успокой,нормално е от стреса,ефекта на постинор и т.н. да не ти идва на време!Или ще те пропусне този месец или изчакай още малко и ще ти дойде!Така или иначе ако още не си сигурна...вземи още един тест!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

neeeeeeee
    Guest
    mila ne se pritesnqvai...moje da ti zakusnee i s polovin godina...naistina ima takiva slu4ai...ako predi6niq put ti e teklo pove4e, sega moje da ti zakusnee dosta...no 6tom dva testa sa pokazali otricatelno i si pila hap4e vuzmojnosta da si bremenna e pod 20%

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Мили мишленца-вероятността тестът да лъже е 1%,а ако и двата теста са отрицателни е супер невероятно да си бременна.
    Момичето не може да е заременяло и после д е подействал Постинорът,зщото тя не може да забременее за 30 минути,а това става за няколко дни до седмица.Не се тревоже,скъпа.Щом си се притеснила е нормално-успокой се,пий 1 вода и чакай-ще ти дойде до няколко дни.

Nqkoi vunshen
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Мили мишленца-вероятността тестът да лъже е 1%,а ако и двата теста са отрицателни е супер невероятно да си бременна.
    Момичето не може да е заременяло и после д е подействал Постинорът,зщото тя не може да забременее за 30 минути,а това става за няколко дни до седмица.Не се тревоже,скъпа.Щом си се притеснила е нормално-успокой се,пий 1 вода и чакай-ще ти дойде до няколко дни.
    Извинявай ама ти през редовете ли четеш?
    Кой е казал, че всичко става за 30 минути? Предполагам, че си фармацевт миличка и знаеш много добре колко време и как действа постинора. Представяш ли си колко е силен тоя постинор щом изрично казват, че не е препоръчително повторно взимане в рамките на един менструален цикъл!!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ама май ти си този,който не чете като хората.Къде съм написала да взема постинор профилактично,казах,че не може до 30 минути да е бременна и после Постинор да предизвика аборт,като написа 1 потребител преди мен и изобщо не съм написала,това което ти казваш,че съм!

...

Ot Postinora e....Kogato go pih ne mi zakasnq oba4e na sledva6tiq mesec mi s okolo sedmica.spoko ne si bremenna.
    Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си