- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- мускулна треска
в училище имах смазващ час по физическо и сега имам ужасна мускулна треса.има ли начин да ми мине по бързо защото в четвъртък имам още 2 часа и трябва да мога да се движа все пак.
п.с.(ако темата не е за тук нека бъде преместена)
Аспирин и гореща вана![]()
![]()
Твоя учител добре ли е?Още от първите дни такива натоварвания!Аспирина наистина ще ти помогне най-много- три пъти по един дневно-само не го вземай на гладно, че дразни стомаха.
![]()
Така е.Аспирин веднага след натоварването, иначе полза никаква.Първоначално написано от GLeZoRanA
Spored men ako za napred shte imash takiva chasove si vzemai po edno asperinche vav tebe i predi chas go pii az sam sportist i znam ot lichen opit sega iska samo da se nalivash sas technosti i mn dvijenie Uspeh sas preminavaneto na Sledvashtite 2 chasa![]()
![]()
най добрия начин да противодействаш на мускулна треска е с допълнително натоварване. още утре правиш някакви упражнения които натоварват мускулите които те болят. когато ги напрягаш кръвта по-бързо отмива млечната киселина която предизвиква мускулната треска. ако не направиш така може и да те боли цяла седмица.![]()
Аспирина няма да даде никакъв ефект. Прави утре малко стречинг и хвани някой за масаж и ще се оправиш бързо.
След дълго визическо натоварване се разтягат хубавво мусколите. После един аспирин и лягаш да почиваш.
Първоначално написано от Slippin aSS Grabba
И не се напрягай толкова
![]()
а за мен най-добрия начин да се отървеш от мускулната треска е да провеждаш часовете по физическо в кафето там единствено може да хванеш треска на устата(от говорене де)![]()
Ами аз още преди да ме е хванала мускулната си вземам леден душ и после един упсарин! Можеш да пиеш и някакви протеини, ако имаш вкъщи!
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
1.UPSA
2.masaj4e ot bf
3.za taa po fizi4esko
Точно така мимке само бой.
Абе ас щти кажа и о6те 1 начин ама незнам дали ще го приеме6 то е кратко,лесно и точно. Треа ти само 1 здрав секс ма мн здрав и ни мусколна треска ще има6 ни нищо друго![]()
![]()
Ами колкото повече се движиш,толкова по бързо ще ти мине!
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?