.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

мускулна треска

в училище имах смазващ час по физическо и сега имам ужасна мускулна треса.има ли начин да ми мине по бързо защото в четвъртък имам още 2 часа и трябва да мога да се движа все пак.

п.с.(ако темата не е за тук нека бъде преместена)

Голям фен
    Аспирин и гореща вана

Голям фен
    Твоя учител добре ли е?Още от първите дни такива натоварвания! Аспирина наистина ще ти помогне най-много- три пъти по един дневно-само не го вземай на гладно, че дразни стомаха.

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Аспирин се пие веднага след тренировката ако пие 6 часа след тва няма особенно голям ефект попринцип когато имам мускулна треска си я премахвам чрез движение Обездвижването още повече увеличава треската така че гледай максимално много да се движиш....

Guest
    Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    Аспирин се пие веднага след тренировката ако пие 6 часа след тва няма особенно голям ефект попринцип когато имам мускулна треска си я премахвам чрез движение Обездвижването още повече увеличава треската така че гледай максимално много да се движиш....
    Така е.Аспирин веднага след натоварването, иначе полза никаква.

Повече от фен Аватара на HaCkO
    Град
    ThE CiTy Of PLovDiv!

Mdaaaaa

Spored men ako za napred shte imash takiva chasove si vzemai po edno asperinche vav tebe i predi chas go pii az sam sportist i znam ot lichen opit sega iska samo da se nalivash sas technosti i mn dvijenie Uspeh sas preminavaneto na Sledvashtite 2 chasa

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    най добрия начин да противодействаш на мускулна треска е с допълнително натоварване. още утре правиш някакви упражнения които натоварват мускулите които те болят. когато ги напрягаш кръвта по-бързо отмива млечната киселина която предизвиква мускулната треска. ако не направиш така може и да те боли цяла седмица.

Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    най добрия начин да противодействаш на мускулна треска е с допълнително натоварване. още утре правиш някакви упражнения които натоварват мускулите които те болят. когато ги напрягаш кръвта по-бързо отмива млечната киселина която предизвиква мускулната треска. ако не направиш така може и да те боли цяла седмица.
    По -добре веднага да се заема не да чака да стане по зле

Супер фен
    Аспирина няма да даде никакъв ефект. Прави утре малко стречинг и хвани някой за масаж и ще се оправиш бързо.

След дълго визическо натоварване се разтягат хубавво мусколите. После един аспирин и лягаш да почиваш.

Цитирай Първоначално написано от Slippin aSS Grabba
    Аспирин и гореща вана
    И не се напрягай толкова

Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от malone
    Цитирай Първоначално написано от Slippin aSS Grabba
    Аспирин и гореща вана
    И не се напрягай толкова
    хаха не се напрягай и после си стой седмица - две с мускулната треска

Фен
    Град
    В Дълбините На Мрака
    а за мен най-добрия начин да се отървеш от мускулната треска е да провеждаш часовете по физическо в кафето там единствено може да хванеш треска на устата(от говорене де)

Голям фен
    Град
    София
    Ами аз още преди да ме е хванала мускулната си вземам леден душ и после един упсарин! Можеш да пиеш и някакви протеини, ако имаш вкъщи!
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Супер фен
    1.UPSA
    2.masaj4e ot bf
    3. za taa po fizi4esko

Град
    Nekade u sa4kite
    Точно така мимке само бой.
    Абе ас щти кажа и о6те 1 начин ама незнам дали ще го приеме6 то е кратко,лесно и точно. Треа ти само 1 здрав секс ма мн здрав и ни мусколна треска ще има6 ни нищо друго

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Ами колкото повече се движиш,толкова по бързо ще ти мине!
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си