- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аммм едно въпросче?
На 13 съм и скоро ще се целувам.Чела съм темите за целувките,но това не намерих-зъбите играят ли някава роля при целувките?Усещат ли се,въобще кажете какво става с тях по време на целуването?
зъбите, мила, не играят абсолютно никаква роля в целуването. все пак ти се целуваш, а не хапиш или гризеш
и не можеш да ги усетиш освен ако човека насреща ти не е канибал или ти не се превърнеш в такъв
![]()
абе зависи...![]()
преди 5-6 години едно момче седи така и си говори с мен и аз се смея нещо,и както си се бях ухилила...той ме целуна по зъбите..![]()
толкоз му стана сконфузно,че избяга,а аз бях толкова очудена,че като се съвзех не ми остана нищо друго,освен да се разхиля още повече
![]()
та като оставим настрана тоя случай..никва роля не играят![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
nikva rolq ne igraqt
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
Не играят никфа роля в целуването..... и да 4етеш и да не4етеш то си4ко си идва от вътре![]()
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Иччч да не ти пука..... Кфо се косиш.... Кфото стане тфа.....
Ако искаш да се постараеш да играят някаква роля.., но иначе не играят. Най много да захапваш лекичко, ама за ко ти е![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Ам по принцип никаква роля не играят![]()
Играят, ако го захапеш по езика или устната
Вадиш ги в чашката и почвате да се мляскате.Първоначално написано от Анонимко
И да добвя за всички, зъбите са ви в устата, а не в задника, такаче играят роля колко играе роля и езика.
Само на мен ли ми се е случвало да си ударим зъбите с пича? Ама то беше забавно...
Saatana vittu perkele hate crew!
Буут, не се е случвало само на теб![]()
Като си дръннете зъбите, ще видите каква никаква роля не играят![]()
Ама не се случва често де...
Не играят никаква роля в целуването,освен при лекото захапване на устните.