- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Времето лекува..колко е това време ?! :(
Преди доста време писах ТЕМА за нея..не мога да я забравя въпреки че минаха повече от 8 месеца..защо толкова много ? Толкова много неща ми се случиха за това лято и през миналата година, с толкова момичета бях..не мога и не мога да й забравя лицето и времето прекарано с нея, макар да е било съвсем краткоОще се опитвам да я изтръгна от съзнанието си, поне любовта която изпитвах към нея, но не мога..вечер лягам с мисли в главата за нея..просто лягам и ме обвземат мислите за нея веднага..кликвам й, но тя не връща, защото лятото тя искаше да се сдобрим (като приятели) но аз й казах никога повече да не ми се обажда и да не ме търси..тя каза добре и се разделихме с 30 секундно мълчание..никога повече няма да я имам и от тази мисъл ме боли много
Искам просто да си я видя, да си поговорим или не знам и аз..много я обичам и никога няма да я забравя явно. Колко трябва да трае това време ? Сега ще кажете при всеки е индивидуално, но просто не мога и не мога..толкова много ли ме е наранила и толкова много ли съм я обичал
![]()
![]()
dobre kvo e stanalo to4no mejdu vas,zashto si i kazal 4e ne iskash da q 4uvash kato q obi4ash obqsni malko za da ti pomognem
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
vremeto pravi vsi4ko drugo no ne i da lekuva !
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
ne spored men lekuva vremeto moje da e sled godina ili dve no se nqkoga 6te q zabravi
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
zavisi ot 4oveka se pak nqkoi hora po dalgo vreme go prejivqvat
абе дали лекува нз,обаче се надявам поне с времето чувствата да се притъпяват и полека-лека да избледнеят съвсем..все пак те са излишни,всичко е свършило и не е хубаво човек да живее за спомените..така забравя да се наслаждава на сегашния момент..
ама то е лесно човек да си ги говори тия нещааз например съм що годе в същата позиция и нали съм тъпачка..все назад гледам..и все още нямам сили да се обърна и да продължа..
тъжна раута.
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
ako si imala istinski 4ustva nqma da go zabravi6 ei takaПървоначално написано от aliq
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
абе момче кво ше й клипваш.. много ясно че няма ти върне като си я отрезал така.. земи й се обади не се излагай.... все пак ти си момчето не можеш да очакваш тя да те потърси..
da oba4e se prejivqva se nqkoga nemoje da gledame nazad postoqnno
М донякъде това ми звучи много познато като история защото и аз съм преживявала това нещо .Незнам какво да те посъветвам защото гледам , че и ти си изживял това което и аз .незнам може би трябва да се отдадеш на нещо друго .. спорт училище знам ли.. като че ли спорта ми се вижда най добрия вариант.. И в това времето лекува няма нищо вярно.. една истинска и чиста любов времето не може да я убие . Ти сам можеш да я унищожиш.Недей да си поставяш за цел да я забравиш . Постави себе си на преден план , не това как да я забравиш Лека полека чувствата ти ще отихнат..както има една дума невиждани очи най - лесно се забравят ... Надявам се поне малко да съм ти помогнала ....
Първоначално написано от Анонимко
Ахаха 1 година и още .. хахах пич споко тфа не минава бързоще чакаме и тфа е ...
![]()
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
Когато са казали, че времето лекува, никой не е казал, че лекува за няколко месеца. Мен ми отне 2 години да забравя напълно първата си любов. Боли.. но това е живота. Не може като в приказките всичко да завършва с happy end. По добре се примири и продължи напред. Живота е един, защо го пропиляваш като живееш в спомените си?
The Only Thing I Understand Is What I Feel!
Видяхме се за последен път на 31-ви март. Разхождахме се, седнахме малко на кафе и тя трябваше да тръгва щот щеше да си ходи на село, и аз я изпратих до спирката..тя тръгна без да каже чао, целувка или нещо др, защото нямаше да я видя в следващите 2 седмици..просто се обърна и замина..пратих и един смс, тя не отговори. Звъннах й, тя ми затваря..ясна беше работата и остнах само с мислите и предположенията си защо сме скъсали..така и не знам отговора до сегаПървоначално написано от aliq
![]()
Истинската любов,не умира с времето...времето не може да излекува такава душевна рана (поне при мен не е помогнало...).Единственото нещо,което прави времето е да те накара да свикнеш да живееш с тази тъга в сърцето.. идва един момент,в който се примиряваш с тази болка...![]()
f@nt@zi@
Май много свободно време имате, че да се тръшкате за глупусти...![]()
ц-ц-ц..остави хората да си изживеят 'болката'Първоначално написано от tX
![]()
те поне нямат да мислят за сесии,квартири,наеми,изпит ...![]()
хаха при мен вече стана 1 година и нещо... не мога да се излекувам ...!В началото започва с омраза и ми беше по леко но сега като ми мина яда и ми е още по трудно да го забравя![]()
Хора, хора... как да не лекува времете бе. Лекува и още как. Вярно е че има очи които не се забравят и спомени които не отминават, но ако не беше така, нямаше да сме хора. Споко, минава, но спомена остава. Ти не можеш да е забравиш, но чувствата се заличават. Времето зависи само и единствено от теб. Ако се самонавиеш и се примериш, минава по бързо, но ако проявиш борбеност, минава много тежко........ Но все пак нали живота е борба, една постоянна битка. В нея не си победен, докато не се предадеш. А победата означава борба. Имаш два варианта:
1. Предай се и се примири с това и остави времето да реши всичко.
2. Бори се! Не се примирявай с положението, върни си е.
Ти решаваш, но когато времето лекува боли, много боли. ТИ СИ!!! УСПЕХ!!!
... кръчми, алкохолни мероприятия в Студентски Град, 5 лева за такси...Първоначално написано от ABSOLUT`me
Живота май не е чак толкова шибан.![]()
абе зависи на кой меридиан си...Първоначално написано от tX
![]()
Ти гледай да си на малък паралел, че бира на -10 градуса се пие трудно...Първоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
Времето лекувано бавно.Аз преди 3 години и нещо бях с човек,който обичах до болка.Само 2 седмици бяхме заедно,но и до сега помня всеки миг.Трябваше ми много време да го преживея-около година,за да не го обичам и още 1,за да не го мразя.Сега ми е безразличен,но все пак са минали 3 години.Сега съм с гаджето си 2-ако се разделим колко ли ще ми отнеме да го преболея-идея си нямам направо.не ми се мисли!
времето ще те излекува но не се знае кога, аз все си мисля че сам забравила бившия и всеки ден си го повтарях че вече ми е безразличен и всичко това доката не го видя и не видя усмивката муи аз все още чака това пусто време да мине и да го забравя
.Само не разбрах защо не си искал да си останете приятели
![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...