Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Преди доста време писах ТЕМА за нея..не мога да я забравя въпреки че минаха повече от 8 месеца..защо толкова много ? Толкова много неща ми се случиха за това лято и през миналата година, с толкова момичета бях..не мога и не мога да й забравя лицето и времето прекарано с нея, макар да е било съвсем кратко Още се опитвам да я изтръгна от съзнанието си, поне любовта която изпитвах към нея, но не мога..вечер лягам с мисли в главата за нея..просто лягам и ме обвземат мислите за нея веднага..кликвам й, но тя не връща, защото лятото тя искаше да се сдобрим (като приятели) но аз й казах никога повече да не ми се обажда и да не ме търси..тя каза добре и се разделихме с 30 секундно мълчание..никога повече няма да я имам и от тази мисъл ме боли много Искам просто да си я видя, да си поговорим или не знам и аз..много я обичам и никога няма да я забравя явно. Колко трябва да трае това време ? Сега ще кажете при всеки е индивидуално, но просто не мога и не мога..толкова много ли ме е наранила и толкова много ли съм я обичал

Ахаха 1 година и още .. хахах пич споко тфа не минава бързо ще чакаме и тфа е ...