- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- momi4eta-orgazum?
znam 4e 6te vi se stori tupo, no iskam da popitam kakvo e use6taneto pri orgazum pri momi4etata.za6toto pri sex, a i pri masturbaciq izpitvam nqkakvi silni trupki,gotino mi e,no ne sum ubedena 4e e orgazum. spored men e silna priqtna trupka,tui kato ne use6tam oblek4enie ili ne6to takova. kak e pri vas momi4eta?pls,daite mi malko info.
p.s. molq bez ebavki![]()
тва нещо неможе да се опише,трябва да го изпиташ,абе с една дума РАЗТЪРСВАЩО![]()
Любовта е като вятъра - неможеш да я видиш,но можеш да я усетиш
Ама и при двете ли изпитваш тези тръпки!Както написаха по-горе това не може да се опише...но просто цялата изтръпваш и после не знаеш каде се намираш!Явно ти не стигаш до край и се отказваш до това положение!Опитай още!Много е хубаво...даже и цигарка ще си запалиш!![]()
най неописуемото нещо на този святПървоначално написано от angel4e_s_krila
Ох хубави отговори, но нека едно момче да даде наи точния отговор.При клиторния оргазъм изпитваш нещо като загряване на цялото тяло съпътствано със силни мускулни спазми пак по цялото тяло продалжаващи 5-7 секунди.Веднага след всичко това при повечето момичета пипането на клитора докарва неприятно чувство за извесно време.Айде успех с оргазмите.
hehe, mnogo gi razbira6 be :PПървоначално написано от Анонимко
Moga samo da dobavq 4e kogato go izpita6 nqma kak da se sumnqva6 dali se e slu4ilo
kogato zapo4ne6 da polu4ava6 "trupkite" prosto produlji o6te :P
Uspeh
![]()
![]()
=D> =D>Първоначално написано от Анонимко
Браво на момчето, как знае![]()
Не съм момиче,но мога да и отговоря!Казвали са ми момичете,че усещането е като да те пият с метална тръба по главата,такова било![]()
Първоначално написано от ^NoWallz
Еми как няма да зная като страшно много се интересувам от тия работи.Все пак трябва да познаваш тялото на жената и всичко което се случва с него във всеки един момент че да си супер в леглото, а не ръчкаи и толкова :PПървоначално написано от Бръмче
Eeх, евалата на такива мъже. (:Първоначално написано от Анонимко
And each time I feel like this inside
There's one thing I wanna know:
What's so funny bout peace, love and understanding?
Мерси.Старая сеПървоначално написано от Infatuated Inside
![]()
как мислиш че може да се опише? Трябва да се изпита. Сама ще разбереш ако си го изпитала
=D>Първоначално написано от Infatuated Inside
P.S.: Къде каза че живееш![]()
ха ха ха.Във Варна.Защо? :PПървоначално написано от Бръмче
A... близо значи... :РПървоначално написано от Анонимко
Та питам си, може да му покажеш на момичето дето пита, ама не знам тя от де е
heah i na 4at go obarnahte ama nqma lo6ota po temata ...kato go izpitash 6te razberesh nqma kak da se opishe
![]()
Love you Kris !!!
Ммм няма начин да и покажа щото съм зает. Но някой ще и покаже все някога.
Винаги ми е било чудно как има хора който не са изпитвали оргазъм... ама това, щото съм момче.Първоначално написано от f
При нас е лесно :
Снимка на цици ->-> оргазъм.
Снимка на нещо наподобяващо цици ->-> оргазъм.
Снимка на КАКВОТО-И-ДА-Е ->-> оргазъм.
Прясно боядисана стена ->-> оргазъм...
![]()
Точно ! :PПървоначално написано от angel4e_s_krila