Chustvam se zle i iskam da
No naistina 4ustvam se mn zle i mn stranno Iskam da byda s nego , obi4am go! iskam da se dyrji s men kakto v na4aloto. I vyv vseki edin moment naposledyk se 4ustvam ujasno sama.Imam nujda ot nego,a toi sqka6 ne me iska ve4e,sqka6 ne me obi4a , a dumite mu sa samo dumi i nishto pove4e , ot koeto me boli adski mnogo ;(;(;(
Kogato gledam vliubeni dvoiki si mislq za nas dvamata v na4aloto i se natyjavam mnogo zashtoto toi ne e do men v tozi moment , kogato mi e nai-nujen ;( Sqka6 mu e bezrazli4no dali ste se vidim ili ne , sqka6 za nego ve4e nqma zna4enie dali e s men , no zashto togava vse oste e s men ? Zashto mi kazva,,obi4am te milo'' ???Zashto se 4ustvam sama? Kkavo da pravq i mislq ve4e nz ?? Koe e nai pravilno - chustvam se zle ( a dori da go popitam i da iskam da govorq s nego za tova , toi ste otre4e 4e e taka i ste se opravdae , sqka6 za nego vsi4ko e kato predi)
mi spored men ako toi ne iska da te izslu6a mu prati tezi tvoi dumi po e-malila. vuzmojno e i da te izpolzva za sex,nadqvam se da ne e taka,no ne moga da ti kaja kakva e pri4inata-ti znae6 po-dobre kakva e situaciqta \/ ili puk sledva6tiqt put kato ti se obadi mu kaji 4e ne ti se izliza i 4e si ima6 nqkava rabota, kolkoto i da iska6 da go vidi6... moje i na nego da mu stane gadno i da razbere kak se 4uvstva6 ti... mi USPEH \/