Imam nujda da spodelq s nqkogo tova koeto chustvam v momenta i koeto me izmychvaOt sedem meseca ve4e si imam priqtel i neshtata uj sa seriozni no ot dva meseca nqkyde nasam toi se dyrji mnogo grubo i studeno s men,osobeno pred priqtelite mu,nqkoi pyt samo kogato sme sami se dyrji malko po-dobre s men,no kato cqlo sega6noto mu dyrjanie kym men e korenno razli4no ot predi i tova adski mnogo me naranqva i me kara da se izmy4vamOt syvsem skoro priqtelqt mi dori vse po-rqdko mi se obajda da se vidim , kazva 4e vse ne mu ostavalo vreme da se vidim,no ina4e si hodi s priqteli po diskoteki,kafeta i t.n I sled tova ima momenti v koito kazva ,,obi4am te i obeshtai 4e nikoga nqma da me izostavi6'' i izglejda napylni iskren....A naposledyk kogato se vijdame to e samo v tqh ili v nas i to za po nqkolko 4asa , sled koeto otnovo e s priqtelite si i az otnovo sym izli6nata, ot koeto se 4ustvam adski zle Ne znam kakvo da pravq adski sym obyrkana , mnogo pyti sym iskala da pogovorim za tova , no toi kazva 4e nqma nishto , 4e me obi4a i ne e taka kakto az kazvam i da ne si misla samo gluposti i smenq temata No az naistina se 4ustvam mnogo zle , obi4am si go i iskam da sym s nego , iskam da se dyrji taka milo s mne kakto v na4aloto na vryzkata ni. Naposledyk vyv vseki edin moment se 4ustvam adski sama i obyrkana , dori tyrsq vinata za dyrjanieto mu v sebe si , no ne q otkrivam i sys vseki izminal den nz kak da postypq i kakvo da napravq , a da govorq s nego e nevyzmojno zashtoto sym se opitvala bezbrai pyti i vse si e taka Sqka6 mu e bezrazli4no dali e s men ili ne , sqkak6 za nego nqma zna4enie dali ste e s men i dali mu se syrdq No togava zashto e vse oste s men , zashto mi kazva ,,obi4am te'' tolkva vreme i sme zaedno dali naistina si zaslujava ... kakv da pravq ......4ustvam se zle Zashto se 4ustvam tolkova sama ?? Kakv da pravq i mislq ve4e i az samata nz ...??? Ako nqkoi iska da izkaje nqkakvo mnenie ste mi e ot polza , nadqvam se .
P.S. Az po dqvolite naistina imam 4ustva kym nego i iskam da byde kakto predi , no nz kak da postypq....iskam si go takyv kakyvto be6e v na4aloto..........