.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    c0nFuSeD`
    Guest

Писна ми вече това положение :(

Така ето и моята историйка.Тя е много проста,но е много болезнена поне за мен.На почти 18 съм.До сега не съм имала човек до себе си през всичките тези години.Не че съм грозна,напротив казвали сами че съм хубава.Просто...и аз незнам защо стана така.Та вапроса ми е кажете какво да направя само без "излизай много" защото го правя.Кажете вие къде си намирате гаджета,какво правите и такива неща.Просто това положение ми писна.Мерси на всички

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    гадно звучи,ама явно проблемът е в теб..
    -или се правиш на недостъпна
    -или караш мъжете около теб да те чувстват повече като приятелка
    -или си прекалено взискателна и никой наоколо не отговаря на твоите си критерии
    -или чакаш перфектния 'принц на бял кон' да дойде и да те намери
    -или плашиш мъжете с нещо(жестове,мнения,вс влиза в тая категория)
    -или местата където излизаш не са подходящи

яко те оплюх мила,ама тва си измъкнах от акъла що може да не стават работите..
    най-добре работи на тоя принцип : проба-грешка , проба-грешка , проба-грешка...като ти решаваш какво включва и докъде стига 'пробата' моят съвет е не мн надалече
    айде успех
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Bull
    Guest
    Може би грешката ти е в това, че търсиш прекалено усилено. Не се сърди, може би не съм прав, но ако ти се е превърнало в цел, то ние, момчетата, го усещаме. И се плашим от идеята да се обвържем преди дори да сме се запознали.
    Обърни внимание на облеклото си- не е нужно да си "кучка", но ако имаш време и възможности, потърси си нещо като за местата, където ходиш /дискотеки, барове или просто из квартала/.
    Аз лично винаги съм се заглеждал по момичета, които освен че са симпатични /явно ти си такава/, са и уверени в себе си. Повярвай, то се усеща, колкото и тъпо да звучи-неуверена ли си, изглеждаш слаба.
    А, и още нещо-сигурен съм, че ще си "намериш майстора". С мен стана така, когато най-малко го очаквах. Успех, мацка!

Мега фен Аватара на iiirish
    който е измислил поговорката "който търси, намира" не е дооценил детайлите за един такъв подобен проблем.
    ти си на 18 и какво от това?! да не би да се плашиш, че ще останеш стара мома?! пък и ти не трябва да си търсиш гадже, а сериозен приятел, връзка от която можеш да получиш толкова обич, колкото и даваш. все пак никой не знае какво му е писано и от къде ще му излезе късмета така че престани да търсиш, а просто се пусни по течението! любовта сама ще те намери

Супер фен
    Тряя да добиеш опит, едно момиче трябва да знае как да подтикне мъжа да направи първата крачка. Ти обаче явно очакваш някой да ти изнася серенади ама чекай да те светна - нещо си си повервала...
    2т. системно

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Тряя да добиеш опит, едно момиче трябва да знае как да подтикне мъжа да направи първата крачка. Ти обаче явно очакваш някой да ти изнася серенади ама чекай да те светна - нещо си си повервала...
    лелеее,как я отряза......хахах....ужас!
    не го слушай,търси си,пък и ако любовта те търси-ощи по-хуу
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Супер фен
    На бас че ако си използваше както трябва погледите, стилъ на обличане, прически гримове и всички тайни оръжия нямаше да задава тоя въпрос...
    2т. системно

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Мда може и да си прав... може да не и се отдава особенно...не всеки се е родил научен дето се вика

Фен
    Град
    In Your Mind..
    Да, никой не се е родил научен. И точно затова трябва явно да поработиш върху себе си. Трябва да контактуваш с повечe хора от различни среди. Защо не поговориш с приятелки, които имат повече опит с връзките?

The Only Thing I Understand Is What I Feel!

Guest
    Виж сега ако не мислиш за това непрекъснато.... То ще стане.... Гледай последната реклама на Спрайт...... Много е истинска....
    Успех!!!!!!!!

С приятеля ми се запознахме в чата.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Guest

Re: Писна ми вече това положение :(

Цитирай Първоначално написано от c0nFuSeD`
    Така ето и моята историйка.Тя е много проста,но е много болезнена поне за мен.На почти 18 съм.До сега не съм имала човек до себе си през всичките тези години.Не че съм грозна,напротив казвали сами че съм хубава.Просто...и аз незнам защо стана така.Та вапроса ми е кажете какво да направя само без "излизай много" защото го правя.Кажете вие къде си намирате гаджета,какво правите и такива неща.Просто това положение ми писна.Мерси на всички
    Da i az sym taka dai nqkvi koordinati i moje da opravim neshtata.. nadqvam se

Guest
    Абе да ти кажа имам едно към едно същия проблем с твоя. Може с теб да се намерим и да сме си първите

Guest
    Мерси много за отговорите на всички.

Повече от фен

Re: Писна ми вече това положение :(

Цитирай Първоначално написано от c0nFuSeD`
    За какво ти е гадже бе !?
    Само проблеми и ядове създават. Пий си бирата и дебелей дето има една дума.

Наздраве.

Фен
    Град
    В Дълбините На Мрака
    брей а аз мислех че съм едиствения човек на този свят който също неможе да си намери гадже.ама какво да се прави вече не правя разлика а колкото до тебе не се притеснявай винаги ще си намериш любов рано или късно но като гледам за тебе и мене изгаряме от нетърпение.дай си ако може някакъв skype или icq номер

Супер фен
    В тая тема само некви неустоими оферти се предлагат ... Няма да е зле да почнете да излизате повечко
    2т. системно

Фен
    Град
    В Дълбините На Мрака
    нали \/

Guest
    xaxa ne kazva nito skype nito ICQ tva momiche sigurno e mnogo hubavo i mnogo umno i edva li shte iska s nqkoi da si ima rabota :P

Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    който е измислил поговорката "който търси, намира" не е дооценил детайлите за един такъв подобен проблем.
    ти си на 18 и какво от това?! да не би да се плашиш, че ще останеш стара мома?! пък и ти не трябва да си търсиш гадже, а сериозен приятел, връзка от която можеш да получиш толкова обич, колкото и даваш. все пак никой не знае какво му е писано и от къде ще му излезе късмета така че престани да търсиш, а просто се пусни по течението! любовта сама ще те намери
    Браво, браво!!! =D> напълно съм съгласна!
    "...I've been sleeping a thousand years it seems.
    Got to open my eyes to everything,
    without a thought, without a voice, without a soul...
    don't let me die here -
    there must be something more...
    Bring me to life!..."

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    xaxa ne kazva nito skype nito ICQ tva momiche sigurno e mnogo hubavo i mnogo umno i edva li shte iska s nqkoi da si ima rabota :P
    Ne polzvam ICQ,a v Skype vlizam rqdko tui 4e e bezsmisleno.Ne si padam po podoben vid razgovori.Vsi4ko izglejda po razli4no ot tova kakto e.Mersi na vsi4ki vi.Strahotni ste

Guest
    Ne polzvam ICQ,a v Skype vlizam rqdko tui 4e e bezsmisleno.Ne si padam po podoben vid razgovori.Vsi4ko izglejda po razli4no ot tova kakto e.Mersi na vsi4ki vi.Strahotni ste
    Da tuk naistina e taka - vsichko izglejda tolko razlichno
    No si mislq che v sluchaq kato che li ne znaesh za kakvo stava duma i mai gubish malko ili mnogo. Jalko

Guest
    Dam prava si!I az sam na tova mnenie!Liubovta sama 6te te nameri!

Фен Аватара на ssiimmoonna
    Град
    sofiq
    absolutno vqrno i to4no ako tursi6 mn ni6to nqma da nameri6

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си