.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Сара
    Guest

Да настръхнеш /момчетата/?

Искам да ви попитам-забелязала съм, че когато се целуваме приятелят ми настръхва /все едно, че му е студено/... Това силна възбуда ли е, какво е? Засега съм нямала възможност да "проверя" понеже все го прави този номер на обществено място.

Bull
    Guest
    Мацка, не знам как се целуваш, но явно го умееш, щото....! 100% е възбуда!

Мнооого е велико. :}

And each time I feel like this inside
    There's one thing I wanna know:
    What's so funny bout peace, love and understanding?

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Възбуда си е определено А че си на обществено място, то пак не пречи да го барнеш де, хе хе

Май не правите разлика между възбуда и тръпка. Не е нужно да му се дърви патката и да иска да прави секс с теб просто заради целувката. Може просто да му е готино, да тръпне при всяка целувка...

Голям фен
    Град
    Някъде там....
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    Май не правите разлика между възбуда и тръпка. Не е нужно да му се дърви патката и да иска да прави секс с теб просто заради целувката. Може просто да му е готино, да тръпне при всяка целувка...
    Май някой прави тази разлика обаче! Напълно съм съгласна с него.Не е задължително да е възбуден за да настръхне от целувката.А че му е много хубаво...това е ясно.Продължавай в същия дух
    Look into my eyes - you will see
    What you mean to me
    Search your heart - search your soul
    And when you find me there you'll search no more

Bryan & Celine - Everything I Do

Абсолютно абсолютно абсолютно.

And each time I feel like this inside
    There's one thing I wanna know:
    What's so funny bout peace, love and understanding?

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Че като е на обществено място чи к'во? Пък сигурно настръхва, защото си се представя (и теб) без дрехи и затова му е студено

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    МммДа като пеперудки в корема, просто явно те обича доста
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

Фен
    Град
    Майна town
    90 % от случайте,когато приятелката ми ме целува по врата настръхвам усещането е ...превъзходно

ABSOLUT™ ft Cappy Apple.

innov1s1on
    Guest
    мен ми стига да ми каже нещо на ушенце баси това момиче как ме побърква като почне да ме глези..

Град
    Varna
    opredeleno e vyzbuda da znai6 qvno znai6 kade da go celuva6
    Когато бях малък пожелах от бог колело, но той не работи така, затова си откраднах едно и си пожелах да ми прости.

Цитирай Първоначално написано от N.C.L
    МммДа като пеперудки в корема, просто явно те обича доста
    А това чувство с пърхането на пеперудки в корема е невероятно просто!
    И браво мацка явно знаеш как да направиш на твоя пич да му е готино докато се целувате!

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Цитирай Първоначално написано от psiHopaT4o
    90 % от случайте,когато приятелката ми ме целува по врата настръхвам усещането е ...превъзходно
    i kato me 4e6kat (draskat) po gurba, vuzbuda e no ne e zaduljitelno da mu stane dori i da nastruhne

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си