- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- dumata gadje kakvo ozna4ava?
bixte li spali s gadjeto si o6te na parviq den bez da ste se upuznali.Dori da neznaete dali naistina vi obi4a.Daite savet
Никъв проблем![]()
2т. системно
Не може да се псотига съгласие по всички въпроси.Първоначално написано от GLeZoRanA
![]()
По темата - думата гадже не означава тва. Тва е бройка.
2т. системно
думата гадже идва от годеж...![]()
Не бих спала с гадже на първия ден без да съм го опознала,защото 'на първия ден' никой не може да ми стане гадже.Аз първо опознавам момчето,после ставаме приятели и евентуално след това гаджета.
Миииииии.... Май не .... Даже съм сигурен, че е не... Дам аааа за гаджето вече ти казаха......
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
Думата "гадже" произлиза от турски език и означава "момиче"
Първоначално написано от Jenninka
![]()
![]()
![]()
Имала съм през живота си мечти, останали с мен завинаги и променили идеите ми: те протичат през мен като вино през вода и променят цвета на моите мисли.
Емили Бронте (1818-184
A според мен думата ГАДЖЕ е тъпа и противна![]()
Бхти като я чуя тази дума и ми се повръщатази дума е толкова безсмислена......
Имала съм през живота си мечти, останали с мен завинаги и променили идеите ми: те протичат през мен като вино през вода и променят цвета на моите мисли.
Емили Бронте (1818-184
и аз съм на същото мнение! думата "гадже" ми звучи като бройка или нещо крайно авантюристично като флирт!Първоначално написано от MISS_SEXteen
а по въпроса - още на първана вечер определено не бих!![]()
Зависи от условията...
А какво означава гадже ли... поредната бройка. Предпочитам думата приятелка/приятел отколкото гадже, защото вечна любов няма, а вечно приятелство има.
ne..nikoga ne bih spala na purviq den kogato trugna s nqkoi...
Ъъ днес двама се запознаха и след пет минути тръгнаха, та даже се целуваха!![]()
А иначче, луда ли си?! Как ше спиш с него на първия ден?! Освен ако се си някоя ку*ва!
ами да ти кажа аз напрайх тая гре6ка и ся съжелявам6тот после разбрах , 4е аз съм и бил просто поредната бройка
![]()
и затова мисля , че нетряя още на 1-вия път да се спи с така нареченото "гадже"
spored zavisi![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Не бих спала...не бих спала с момче,към което нямам сериозни чувства,нито той към мен.Бих го провила само с човек,който обичам,а не с човек,който едва познавам.Искам да съм сигурна,че го правя с човек,който ме обича.
Ne
"Винаги ще получиш онова което искаш само ако се настроиш за него, човече!"
Ако преди да тръгна с момчето сме били много добри приятели и много близки, защо не???? Само при това условие бих спала с приятеля си първия ден.
По отношение думата "гадже" - не ми харесва как звучи и много рядко я употребявам.
Вижте сега...като толкова държите да сте се опознали с гаджето си преди да правите секс, значи го мислите едва ли не за непознат... а тогава защо сте тръгнали с него? о.0
А щом ми е гадже, начи бих спала с него когато и да е...
да ама ако му е само за бройката нямали да се почувстваш гадноПървоначално написано от drawers
хахаха, не, то това е същото като да си легна с непознат...![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Точно така =D> а за конкретния въпрос, момиче, ти зле ли си??? я си помисли преди да вършиш глупости!!Първоначално написано от anito.sl
![]()
![]()
"...I've been sleeping a thousand years it seems.
Got to open my eyes to everything,
without a thought, without a voice, without a soul...
don't let me die here -
there must be something more...
Bring me to life!..."
Първоначално написано от GLeZoRanA
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
NE!!!
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп