.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Guest

pls daiote burn it up

4akam

Фен
    Град
    Plovdiv
    На лъжата краката.... не са ръце !!!

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм

Re: pls daiote burn it up

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    4akam
    Абе хора научете се да търсите песните дето ви тряат в опр. сайтове за музика.Нима трябва за всяка песен да пускате нова тема... и то пък точно за тая стара песен.да кажем да е някоя нова да я няма никъде да я търсиш ама то...

Голям фен
    Град
    Разград

Цитирай Първоначално написано от Elektra_x
    4akam
    Абе хора научете се да търсите песните дето ви тряат в опр. сайтове за музика.Нима трябва за всяка песен да пускате нова тема... и то пък точно за тая стара песен.да кажем да е някоя нова да я няма никъде да я търсиш ама то...
    Elektra_x ti naqsno li si,che edna pesen moje da e stara,ama da si ostane vechen hit,a Vseki ima pravo da popita za pesen..e nqkoi ne izpolzvat tyrsachkata na saita,ama pyk ima lock za tova Taka,che bez izlishni komentari!
    ...TaKe mE In YouR ArmS...

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм

Цитирай Първоначално написано от BLaCk_LaDY_
    Цитирай Първоначално написано от Elektra_x
    4akam
    Elektra_x ti naqsno li si,che edna pesen moje da e stara,ama da si ostane vechen hit,a Vseki ima pravo da popita za pesen..e nqkoi ne izpolzvat tyrsachkata na saita,ama pyk ima lock za tova Taka,che bez izlishni komentari!
    Прочети ми мнението отново...целта на поста ми беше не да кажа че песента е стара(а тя е) а че не е нужно да се пуска тема за всяка песен която ти хрумне.Не случайно има фриибол.бг или дата.бг и т.н. и с тва изречение: "и то пък точно за тая стара песен.да кажем да е някоя нова да я няма никъде да я търсиш ама то..." исках да кажа че песента вече е е стара и може да се намери навсякъде не е като да кажем някоя току що излязла и още да я няма никъде.Чаткаш ли?

Голям фен
    Град
    Разград
    izkazvai se po-dobre milichka.A ne sled tova da mi obqsnqvash kakvo si iskala da kajesh...
    ...TaKe mE In YouR ArmS...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си