.

Виж резултатите на анкетата: Съжалявате ли за първия път?

Гласували
51. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Бях пияна, не мислех....

0 0%
  • Направих го, заради приятеля/приятелката ми...

7 13,73%
  • Да, трябваше да бъде с друг/а

13 25,49%
  • Не, но бях малък/малка....може би трябваше да изчакам...

4 7,84%
  • Не, беше невероятно!

27 52,94%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Guest
    Епа сажалавам единствено че усрах чаршафите

Голям фен
    Град
    Stz

Re: Sajalqvate li za parviq si pat?!

Цитирай Първоначално написано от slan4evo_momi4e
    Много често приятелки са ми разказвали как са загубили девствеността си пияни, на някой купон с напълно непознат човек. Други пък ми казват, че ще чакат докато се появи подходящия човек и чакат с години....защото просто не се решават....Случва се и след като скъсаш с "първия" да останат лоши чувства....и това навява неприятни спомени за първия път...или пък не?! Как мислите....съжалявате ли за първия път?! Или ще го помните винаги?!
    Аз никога няма да съжалявам!Беше невероятно -с подходящия човек на подходящата възраст,поне според мен де!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Не съжалявам. Бях с човека, който обичам до лудост и който ме обича.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla
    Ами не съжелявам ,ама кофтито беше не в секса ,а във въпросното момиче...Щото имах чувства към нея ,а тя се оказа бати кучката ....

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Ne sajalqvam za parviq si put! Ako mojeh da se varna nazad vav vremeto v sashtiata situaciq pri sashtite obstoqtestva ... otnovo bih go napravila. No ot segashnata poziciq v koqto sam - tova ne beshe choveka...
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Не съжалявам. Но чак пък невероятно...
    There lives a fair maiden of forty or more,
    Charlotte the Harlot, the cowpuncher's whore.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    He.

Bebi
    Guest
    DAAAAA SUJALQVAM MNOGO

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA
    [quote="Amayo"]
    Цитирай Първоначално написано от Sensual
    Аз лично... съжалявам донякъде... но деля първия си път на 2 части... Първата е доста повърхностна и най-често срещана като разбиране за първи път... проникването ми в женско тяло... не мисля че беше нито мястото, нито времето, но така мисля сега.. а тогава точно обратното...няхам търпение да стана "мъж"... и така оплашен до безумие... притискан от всичко и всички(най-вече от себе си и какичката до мен...) го направих... проникване... секс... но не и за мен... вътре в мен беше момченцето... нищо не се промени...последваха втори и трети опит и за мое очудване... не се чувствах по-пораснал от преди... а само по объркан и неуверен... докато не се случи... нещо което не съм вярвал че е възможно... срещнах Нея... искрата пламна в мен... и в Нея... всичко беше идеално... а аз "Мъжът"... се чувствах по оплашен и от "първия път"... Тогава разбрах че човекът срещу теб, чувствата... това което се случва в сърцето и главата ти... това е много по-важно от самото проникване... и се отдадох... но не само физически... дадох й девствеността си... това което е във всеки от нас... задръжки.. притеснение всичко...остана там и в този момент... разбирането и любовта... прекрасноста на този момент... ето това ще остане в мен, а не просто проникването... усещането че си с някого на когото държиш и правиш нещата така, както ги чувстваш...това е да дадеш себе си на някой... няма такова нещо като "Губене на девственост" ... от този момент всеки би трябвало да печели... да печели скъп спомен.... да печели сърцето на този до себе си... и да му дава своето...

Така моят "първи път" се оказа доста след като бях прониквал в жена и бях правил секс...(или така си мислех...)...
    С Нея всеки път се чувствам така както тогава... спокоен... уверен..отдаден..и....Влюбен.. .до безкрайност...

Така че това дали ще се отдадеш на някой, според мен далеч не приключва с физическата част... и не мисля че има някой който да съжалява за това... рано или късно всеки ще срещне Нея и всяка ще срещне Него..и ще му се отдаде напълно... Изпитал съм го, и ви го желая от сърце...
    =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Цитирай Първоначално написано от Deja-Vu
    Ами не съжелявам ,ама кофтито беше не в секса ,а във въпросното момиче...Щото имах чувства към нея ,а тя се оказа бати кучката ....
    Да и при мен се получи същата ситуация. Секса не беше лош , ама момчето не беше подходящото.Оказа се ... гадняр.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си