.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Сара
    Guest

Окосмяване при момиче

Момиче съм на 14 години. Имам малки косъмчета над горната устна, по брадата и по гърдите, около зърната. Четох че това било симптом на поликистозните яйчници.Може ли на тази възраст да имам такова нещо. Скоро майка ми ще ме води на преглед при гинеколог. А, и да кажа че от 2 месеца имам мензис, но косъмчетата са от около година. Много ме притесняват тези гадни косми. Моля посъветвайте ме.

Guest

Re: Окосмяване при момиче

Цитирай Първоначално написано от Сара
    Момиче съм на 14 години. Имам малки косъмчета над горната устна, по брадата и по гърдите, около зърната. Четох че това било симптом на поликистозните яйчници.Може ли на тази възраст да имам такова нещо. Скоро майка ми ще ме води на преглед при гинеколог. А, и да кажа че от 2 месеца имам мензис, но косъмчетата са от около година. Много ме притесняват тези гадни косми. Моля посъветвайте ме.
    Сара,ако искаш ми пиши тук:

valko_dc@abv.bg

Мисля,че имам информация,с която мога да ти помогна.

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    Здравей, това е върно, но трябва да имаш мъжки тип окосмяване, по кръста, по ръцете, по горната устна и брадичката. Виждам че имаш някои признаци но не винаги това може да е вярно. Обикновено това е от хормонален дисбаланс. И не е нужно едното да е обвързано с поликистозните яйчници, а просто или просто това ти е по рождение или имаш повече мъжки хормони. споко и аз имам в повече от тези гадни косми :/

Guest
    q kajete pove4e po vuprosa?kak da se maxnat tezi gadni kosum4eta?

Голям фен
    Град
    Разград
    ami spored men tova ne e za ginekolog,no...a inache se premahvat s lentichki
    ...TaKe mE In YouR ArmS...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си