.
Затворена тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Den na celuvkata

Guest

Den na celuvkata

Zdraveite!Razbrah,che utre e Den na celuvkata,no ne sam mn sigurna.Iksah da vi popitam dali e istina.Mersi predvaritelno.

някой идиот ти прати съобщение по скайпа от типа на "ytre e nacionalniq den na celuvkata!ako ne zaradva6 s tazi novina nikogo,nqma da ti varvi v tiq raboti 7 godini!Testa e proveren dokrai ot lichen opit!Sled 4 dni nqkoi 6te ti se priznae v lubov,nqkoi,koito naistina te obi4a!Ako ti skasa6 verigite(okovite)vrazkata(nz) vinagi 6te badesh neyda4nik!I taka,izprati tova suob6tenie na 15 4oveka" ли. Не се връзвай това е пълен тъпизъм Аз получавам такива съобщения почти ежедневно

Guest
    Mi da,poluchih,no vidqh che i v IRC se pisheshe...ne znam,moje i da si prava..:}

А кога всъщност е деня на целувката ?

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Цитирай Първоначално написано от Lory^
    А кога всъщност е деня на целувката ?
    беше на 25ти уж
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Фен
    Град
    В Дълбините На Мрака
    аз нямам понятие за такъв ден но съм го мяркал по чатовете.btw аз в четвъртък еб*м за здраве който иска мое да заповядя

Град
    Nekade u sa4kite
    Абе тфа са пулни измишльотини кфо им вервате аз вчера полу4их некфо си:Molq vsi4ki Bulgari da slojat [X] pred svoq nik po slu4ai traurat na 2-te zaginali momi4eta pri srutvane na sgradata. То тия момичета умреха преди 1-2 седмици и нз кфо им се връзвате

Мега фен
    Град
    София
    Абосютни глупости- досадни чейн месиджи. Тоя световен ден на целувката колко пъти месечно е?

Град
    Nekade u sa4kite
    А браво ^Santra^ добре го каза следващият пат когато ми го изпратат подобно нещо ще им го кажа

1 и 11 точка от правилника!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си