- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Малка дилема
Аз съм онзи идиот който пусна тази тема http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=56292, и ще кажа какво се случи...нищо. Всичко готово, и малко преди да тръгна, ми изтърсиха че се занася с още 2 от класа. Единият от тях не и обръща голямо внимание, но другия баячка си е харесва. И на мен ми стана много кофти, когато го разбрах, но реших да видя дали е истина и изленахме, разходихме се и такива. Затова не писах какво стана. Сега като е гледам... леко качили си предпочита тях, а те ми са супер френдове ииии... се сещате. Много ми е гадно положението и затова искам да питам какво да правя. В даскало флиртуваме базика ме се но само толкова. Moля за помощ. Не се сещам още каква информация да дам. Питайте ако нещо съм пропуснал.
Благодаря за съдействието на прочелите и на помогналите ми.
Аз ше кажа само Go Go Go !!!
Да Де !
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Ще помоля без такива GO GO GO, "и какво чакаш", "действай" и подобни, защото лесно се пише, трудно се прави. Това и аз мога да го направя. Питам за съвсем друго. Опитвам се да съм мил, че много съм му насъбрал.
Ами разбери дали тя те харесва и , ако те харесва ти си на ход![]()
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Според мен няма смисъл да опитваш каквото и да било с нея,защото тя явно само се забавлява.С колко момчета се зарибява?Дори и да станете гаджета имам чувството,че очите пак ще са и другаде.
Ами казвал си, че е мила, щом така се държи с всички и флиртува с всички, дали наистина е такава, каквато казваш? Не знам де, замисли се...ако се харесвате, защо да не пробвате, и ако е наистина толкова готина, както я описваш, после ще можете да си говорите, след като скъсате.. Успех!![]()
Поне с мен е такава. Но мислите ли че ще е лесно да я забравя. Тя е от моя клас, и не ми е казвала-мразяте/не те обичам, а при всеки важи правилото-надеждата гитва последна. И с всеки ден, почвам все повече да се захласвам по нея. Днес на 2 пъти, другарчето трябваше да ме подсеща да пиша. Просто когато се захласна по нея, времето лети. Мога да е гледам с години в очите и те да минат като един миг. Просто когато съм у нас, спирам да си мисля за нея. В междучастията съм до нея, но когато е видя да се занася с друг се отчайвам. Може би сте прави. В светa има милиони момичета за мен. Не трябва да се давам на първата срещната. Ако се сещате друго-пишете. Благодаря на отзовалите се!
П.С. Това ми напомня на баснята "Лисицата и гроздето".
Няма защо да чакаш ако отлагаш много можеш да я загубиш.Излезте отново и се опитай да разбереш дали те харесва и какво изпитва към теб.Успех.
"Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."
"В светa има милиони момичета за мен" ... ti go pi6e6 ... da ti kaja tova momi4e 6tom tolkova mn ti haresva kaji i go... ne si struva da se ma4i6 ... a ako nqma6 smelst 6te duha6 supata
...
Usmihni se,utre shte e po-zle.
щом погледа и шари насам-натам (а може би и нещо друго), въобще не се занимавай с нея - излизайте си по приятелски, пийте си биричката, тя ще си хване гадже, но ще си мисли за теб, и накрая когато всички я разочароват, ТИ ще бъдеш до нея
![]()
е, може и да се пр**бе всичко, но да не ти пука - това е най-важното![]()
Наблюдавай я как се държи с другите момчета и сравнявай държанието и към тях с това към тебе и ще разбереш какви са чувствата и![]()
Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!