.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Тема: poza 77

a~n~i~t~y
    Guest

poza 77

toku 6to 4uh 4e poza 77 bila nai novata poza...nqkoi znae li kak po to4no se pravi 4e mi e liubopitno

От Палома от ББ ли го чу ??

a~n~i~t~y
    Guest
    emi da..po to4no edna pr go 4ula i me pita za taq poza...puk az ne sam q 4uvala i re6ih da pitam dali nqkoi znae ne6to po vaprosa

Фен
    Град
    Смолян
    www.google.com ако и той не знае... няма кой да ти помогне

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Такава поза нема! Мисля, че просто избъзика селяка и го вкара в дълбоки размисли.

Голям фен
    Град
    София
    да не е тая на данъчните - 69 с ДДС..

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от fti4ka
    Туй не го схванах

Аз пък с номера не знам. Въпреки че...ще е интресно всяка да си има номерче, но...дружко си е името...вкарва размисли, а не само ей така...а 69 си е ... просто е очевадно. То цифрата говори

Град
    Varna
    Nqma takava poza be 4ovek
    Когато бях малък пожелах от бог колело, но той не работи така, затова си откраднах едно и си пожелах да ми прости.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Е,то прави приблизително 83.не става!

Guest
    xaxa, nevejestvoto kefi na max! V edin ot broevete na cosmopolitan ima6e cqla statiq za tova, no edva li 4etete takiva spisaniq...sig vse 6te ste na hmmm... Love Teenager xaxax Cifrata sama govori za pozata ->> 77 Shavahte li?

оле боже........мили деца поза 77 има и е мнооого приятна помислете вижте пак числото и си представете двете тела.....такаааа значи легнали сте странично той е зад нея и телата им наподобяват това число 77.......и една забележка-това не е никак нова поза.....който каже това е най-малкото необразован дано съм помогнала
    Не плачи когато всичко свърши-усмихни се че нещо ти се е случило

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от goldengirl
    оле боже........мили деца поза 77 има и е мнооого приятна помислете вижте пак числото и си представете двете тела.....такаааа значи легнали сте странично той е зад нея и телата им наподобяват това число 77.......и една забележка-това не е никак нова поза.....който каже това е най-малкото необразован дано съм помогнала
    тая поза я водят "лъжички".. не знаех че и 77 й викали... а за момичето по-горе ще кажа че Космополитан е баси тъпото списание...

сексоложката
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от goldengirl
    тая поза я водят "лъжички".. не знаех че и 77 й викали... а за момичето по-горе ще кажа че Космополитан е баси тъпото списание...
    Космополитън се чете от простакеси

Поза 77 няма! Има разновидности и различни наименования, такива са "77" "лъжички" "падащ лист" и т.н.

Позата е много стара естествено и никак не е най-хитовата за сезона, както се изрази индианката от Плевен.

Много по-актуална е позата жената по корем, мъжът легнал върху нея.. и тя има няколко имена.
    Класика в името си е поза "69" останалите пози си имат различни наименования и цифри не само според Кама Сутра, а и според други известни и не толкова известни книжки.
    Така, че мили деца и най-вече вие мили и драги "капацитети" вече така пораснали и знаещи - Поза 77 не съществува!

Ха обяснете тогава другата поза спомената от Палома - поза Стоножка? Да видя какви капацитети в секса си имаме тук в този форум.

nqkoi nari4at pozata "Zadna pra6ka" po tozi na4in - poza 77...moje bi e tva

Guest
    циганите и далечните им побратими индианците всеки ден се возят на автобус 77 от Централна гара. може би Палома се е возила с тях

Guest
    ami cosmopolitan izob6to ne e tupo spisanie, 6toto mn obrazova takiva mladi gospji4ki, koito nz kakvi sa pove4eto pozi...taka 4e spisanieto si e mn dobro

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ami cosmopolitan izob6to ne e tupo spisanie, 6toto mn obrazova takiva mladi gospji4ki, koito nz kakvi sa pove4eto pozi...taka 4e spisanieto si e mn dobro
    Absolutno podkrepqm! Vmesto nqkakvi 13 godi6ni pikli da pulnqt vsi4ki forumi s edni i su6ti vuprosi da vzemat da si namerqt nqkakva literatura za da se poobrazovat - tova si zavisi izcqlo ot tqth - bilo cosmopolitan ili ne6to drugo
    Otnosno momi4eto koeto tvurdi 4e se 4etqlo spisanieto ot "prostakesi" - da te pitam mili4ka koe to4no namira6 ti za prosta6ko??

Guest
    podkrepqm te napulno...blagodarq za shodnoto mnenie

Guest
    И в краен случай каква е тая стоножка , да не би да е 100 крака т.е. 50 мъже и го... щот няма да се учудя ако Палома го е пробвала

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    @сексоложката
    http://kama-sutra.ru/side/page10.html

Нямало такава поза бля-бля.
    Това, че някой не знае за съществуването на нещо (или неговото име), не значи, че то наистина не съществува.

На мен ми се струва адски готина. (:
    Въпреки, че определено не мисля, че е това от линка.

And each time I feel like this inside
    There's one thing I wanna know:
    What's so funny bout peace, love and understanding?

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Твърде сложно изпълнение

77 е лъжички, това от линка е просто номер. То по тая логика, предната се казва 76, rrrright.

And each time I feel like this inside
    There's one thing I wanna know:
    What's so funny bout peace, love and understanding?

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от Infatuated Inside
    77 е лъжички, това от линка е просто номер. То по тая логика, предната се казва 76, rrrright.
    mda.. taka shte doide

виктория88
    Guest
    никак няма поза 77, както и поза "стоножка" това са измислици и блъф срещу селянчето от гълъбово не ви ли стана ясно вече

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си