- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- poza 77
Поза 77 има от мнооого време, да речем че не се е казвала така...
Това е почти като позата лъжички, но има малка разлика. Принципно е разновидност...
позата е много приятна!
I don`t use drugs, I AM DRUG!
не доставя особено голямо удоволствие на мъжа, а и не всички мъже могат да се справят добре с нея, тъй като изисква едновременно и добра техника и физическа издръжливост.Първоначално написано от Petkova
не мисля, че е най-добрата поза,нито пък че е особено приложима, освен ако не си "гардероб" тя Палома за това подчерта с кой вид мъже е била, когато я е правила.
и като 77 позата е известна твърде малко, не е популярна като 69 например, която е класика в жанра.
Тук не съм много съгласна. Позата и за мен и за мъжа ми е много приятна и въпреки че не е "гардероб" както каза, се справя отлично бих казала, дори перфектно. Така че си е най-вече до техника, която пък с практикуването се усъвършенства.Първоначално написано от Анонимко
Съгласна съм, че позата не е толкова известна.
I don`t use drugs, I AM DRUG!
E кое му е сложното?
Лъжички, със свити в коленете крака. Кфи разновидности, кфо чудо.
За името.. космополитан си казва думата, това е.
And each time I feel like this inside
There's one thing I wanna know:
What's so funny bout peace, love and understanding?
кви са тия глупости е маина ?! 77 ... ?!
а 20 чували ли сте я ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
да чувал съм я : анорексичка застанала на колене повръща и дебелата й приятелка седи отдзад и й придържа косата :Д (надявам се да разбереш хумора)Първоначално написано от IdiOtKa
а колкото до темата :
защо да не съществува такава ПОЗА щом 2ма или повече (а може и по-малко) могат да застанат в дадена поза ЗНАЧИ ТЯ СЪЩЕСТВУВА а как ще си я нарекат си е тяхна работа :Д . ТВА Е
поне според мен :P
абе гледайте че темата е от преди 2 години..
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
ne
Искам точни отговори :
1 - Научно или военно точно обяснение и спецификация на 77![]()
2- същото за стоножка![]()
3- тая "капричоза" за нален секс ли става дума (все пак "порене"...)