- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- А дали...
Хора тука всеки влиза и споделя с нас своите любовни проблеми и ние помагаме кой както може...Много ми е интересно няма ли някой да се Похвали,тук само разбити сърца..несподелени любови![]()
Има такива коит едва ли не се отказват от любовта заради едно разочарование,няма ли тук някой който да им покаже,че и след дъжда изгрява слънце та да им вдъхне малко доверие ? :P Предлагам всеки щастливо влюбен да ни се похвали
![]()
П.С. Ако темата е глупава нека я заключат,но поне аз мисля,че и малко радост в този раздел от форума няма да навреди![]()
Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..
темата е яка даже но за пореден път няма с какво да се похваля![]()
spored men temata e qka...no i az nqma s kakvo da se poxvalq,no i nqma za kakvo da tuja
![]()
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Ами аз ще се похваля.Много съм влюбена и за щастие любовта ми е споделена,защото някои нямат този късмет и аз го оценявам.Ще кажа на тези,които не са намерили любовта да продължават да я търсят,защото съществува и да не се отказват!
вече 17години чакам да се случи такова нещо подяволи искаммм гадже
ами аз съм влюбена в най-страхотното, най-якото, най-прекрасното момче или по-скоро мъж на светаимаме невероятна връзка, в която разбира се има от всичко по малко
- и романтика, и смях, и гевезене, и караници, и кавги от време на време... но знам, че това по между ни е повече от истинско и това ми е достатъчно за да се чувствам най-щастливото момиче на света
![]()
Темата наистина е готина но за съжаление и аз нямам с какво да се похваля.В момента съм яко хлътнал по едно момиче но за момента незнам как стоят нещата при нея.
"Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."
Хехе аз ще се похваля. Вече 9 месеца съм си с моя приятел и съм си много щастлива ... естествено не всичко е рози, но така е по-интересно![]()
И аз мога да се похваля...май...Влюбена съм(нааай-сетне)...и любовта ми е споделена.Все още сме на 2000км растояние,но аз си го чувствам по-близък от всякога....
Mnogo hubavka tema naistina \/ Samo che az nqmam s kakvo da se pohvalq i nqmam kakvo shtastie da vi spodelq milichki... Samo moga da vi kaja che vsichko e vremenno! Nishto vechno nqma! I kolkoto e po-hubavo neshto... tolkova po-barzo svarshva!
![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Аз добре пуснах темата амааа нямам и аз с какво да се похваляНо пък и нямам от какво толкова да се оплача...Трае се засега пък натам ще видим
![]()
Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..
Veche sym na 19 skoro gi navyrshih.S priqtelq mi sym ot 13 godishnaToi e na 29 i e edinstveniqt muj v jivota mi.Zaplanuvali sme svadba gore dolo skoro.Emiiiii mai se pohvalih
)
![]()
![]()
![]()
![]()
O,Да..омъжи се на 19..Първоначално написано от Real`love
И ще се разведеш на 23,защото ще осъзнаеш,че не си си изживяла живота.Или пък ще му изневеряваш по същите причини,защото това което на теб ти предстои,той вече го е минал.
Успех...
Колкото по темата-не мисля,че тези които се изказаха,че са истински вл=бени,наистина са такива.Не може субективно да определиш,дали това е истинската л=бов,или поредната глупава връзка,която е прекрасна само първите няколко месеца.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Моите родители са били заедно когато тя е била на 14 а той на 19 и сега вече 27 години са заедно!!!А и на майка ми това и е бил първия!!!Първоначално написано от Real`love
По темата засега няма с какво да се похвалядано скоро да дойде любовта!!!(Аз си харесвам един ама нз какво ще става)
Хах не бих могла да се похваля, но бих казала, че наистина изгрява слънце след залеза на всяка любов, но това става след като е минало известно време.Има хора които са щастливо влюбени и точно на тях бих им казала да не се поддават на интриги и т.н а да вярват един на друг.Надявам се, че и аз скоро бих могла да се похваля с щастлива връзка...
Това е най-вярното нещо...!Аз май нямам с какво да се похваля,още обичам бившия си приятел,а той мен....незнам какво изпитва той честно казаноПървоначално написано от kAdrOkoSkA
![]()
![]()
f@nt@zi@
emi po princip az nz vse si mislq ,4e 4ovek ne e hubavo mng mng da se hvali ,za da ne mu se provalqt ne6tata,ama aide i az 6te si kaja!moga da kaja ,4e obi4am 4oveka do men,kakto i toi me obi4a!Vs koito kazaha ,4e ne vinagi vs e rozovo sa absolutno pravi,ama v kraina smetka,ako nakraq ne6tata se opravqt zn vs e ok!![]()
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
това ако е истинаПървоначално написано от Real`love
...сигурно е най-якото нещо,което чувам от седмици...
супер,браво на вас,че сте успели за толкова години да запазите любовта си! =D>
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Първоначално написано от luda`flirtajika
![]()
Ъъъ..ти си била на 13,той на 23..Първоначално написано от Real`love
![]()
Обаче е мн мн мн хубаво че все още сте заедно..и ви пожелавам и занапред да е така..![]()
А по темата-аз все още няма с какво да се похваля..![]()
![]()
![]()
аз пък съм объркано ....и имам си приятел, но хем ми е хубаво с него и всичко е красиво, но депресията ме преборва и когато затворя очи виждам себе си ...сама,което винаги съм искала.Не знам какво да правя,защото приятелят ми е хетеро пък аз не съм точно ...и това ми е малкия проблем.Харесвам друг вид хора...и мисля,че се досещате какви...както и да е...![]()
{}{}{} Zaspal_Misir {}{}{}
Точно днес правя 7 месеца с гаджето си и съм безкрайно щастливане е чак толкова много време, но не е и малко, а и се радвам, че за толкова време, през което съм била с него всеки божи ден, тръпката я има и то в много по-големи количества, а при мен лично винаги е било малко трудно да я запазя...