.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Тема: А дали...

Фен
    Град
    НяКъДе В сЪрЧиЦеТо Ти:)

А дали...

Хора тука всеки влиза и споделя с нас своите любовни проблеми и ние помагаме кой както може...Много ми е интересно няма ли някой да се Похвали,тук само разбити сърца..несподелени любови Има такива коит едва ли не се отказват от любовта заради едно разочарование,няма ли тук някой който да им покаже,че и след дъжда изгрява слънце та да им вдъхне малко доверие ? :P Предлагам всеки щастливо влюбен да ни се похвали

П.С. Ако темата е глупава нека я заключат,но поне аз мисля,че и малко радост в този раздел от форума няма да навреди
    Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..

Фен
    Град
    В Дълбините На Мрака
    темата е яка даже но за пореден път няма с какво да се похваля

spored men temata e qka... no i az nqma s kakvo da se poxvalq,no i nqma za kakvo da tuja
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами аз ще се похваля.Много съм влюбена и за щастие любовта ми е споделена,защото някои нямат този късмет и аз го оценявам.Ще кажа на тези,които не са намерили любовта да продължават да я търсят,защото съществува и да не се отказват!

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    Има бе как да няма В живота идват и си отиват хора и хора и идват нови на тяхно място ииии така

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

Фен
    Град
    В Дълбините На Мрака
    вече 17години чакам да се случи такова нещо подяволи искаммм гадже

Мега фен Аватара на iiirish
    ами аз съм влюбена в най-страхотното, най-якото, най-прекрасното момче или по-скоро мъж на света имаме невероятна връзка, в която разбира се има от всичко по малко - и романтика, и смях, и гевезене, и караници, и кавги от време на време... но знам, че това по между ни е повече от истинско и това ми е достатъчно за да се чувствам най-щастливото момиче на света

Повече от фен
    Град
    Луната
    Темата наистина е готина но за съжаление и аз нямам с какво да се похваля.В момента съм яко хлътнал по едно момиче но за момента незнам как стоят нещата при нея.
    "Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
    чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."

Повече от фен
    Град
    все още на Земята...
    Хехе аз ще се похваля. Вече 9 месеца съм си с моя приятел и съм си много щастлива ... естествено не всичко е рози, но така е по-интересно

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    И аз мога да се похваля...май...Влюбена съм(нааай-сетне)...и любовта ми е споделена.Все още сме на 2000км растояние,но аз си го чувствам по-близък от всякога....

Повече от фен
    em hubavo i az 6te se pohvalq s moq priqtel sme zaedno ve4e pove4e ot 3god. i stra6no mn se obi4ame
    kakvo pove4e da iska 4ovek?

Фен
    Град
    В Дълбините На Мрака
    е поне можеш да се похвалиш с нещо

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Mnogo hubavka tema naistina \/ Samo che az nqmam s kakvo da se pohvalq i nqmam kakvo shtastie da vi spodelq milichki... Samo moga da vi kaja che vsichko e vremenno! Nishto vechno nqma! I kolkoto e po-hubavo neshto... tolkova po-barzo svarshva!
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Фен
    Град
    НяКъДе В сЪрЧиЦеТо Ти:)
    Аз добре пуснах темата амааа нямам и аз с какво да се похваля Но пък и нямам от какво толкова да се оплача...Трае се засега пък натам ще видим
    Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..

Veche sym na 19 skoro gi navyrshih.S priqtelq mi sym ot 13 godishnaToi e na 29 i e edinstveniqt muj v jivota mi.Zaplanuvali sme svadba gore dolo skoro.Emiiiii mai se pohvalih)

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Real`love
    Veche sym na 19 skoro gi navyrshih.S priqtelq mi sym ot 13 godishnaToi e na 29 i e edinstveniqt muj v jivota mi.Zaplanuvali sme svadba gore dolo skoro.Emiiiii mai se pohvalih)
    O,Да..омъжи се на 19..
    И ще се разведеш на 23,защото ще осъзнаеш,че не си си изживяла живота.Или пък ще му изневеряваш по същите причини,защото това което на теб ти предстои,той вече го е минал.
    Успех...

Колкото по темата-не мисля,че тези които се изказаха,че са истински вл=бени,наистина са такива.Не може субективно да определиш,дали това е истинската л=бов,или поредната глупава връзка,която е прекрасна само първите няколко месеца.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Супер фен
    Моите родители са били заедно когато тя е била на 14 а той на 19 и сега вече 27 години са заедно!!!А и на майка ми това и е бил първия!!!

По темата засега няма с какво да се похваля дано скоро да дойде любовта!!!(Аз си харесвам един ама нз какво ще става)

Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~

Амиии

Хах не бих могла да се похваля, но бих казала, че наистина изгрява слънце след залеза на всяка любов, но това става след като е минало известно време.Има хора които са щастливо влюбени и точно на тях бих им казала да не се поддават на интриги и т.н а да вярват един на друг.Надявам се, че и аз скоро бих могла да се похваля с щастлива връзка...

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Цитирай Първоначално написано от kAdrOkoSkA
    I kolkoto e po-hubavo neshto... tolkova po-barzo svarshva!
    Това е най-вярното нещо...!Аз май нямам с какво да се похваля,още обичам бившия си приятел,а той мен....незнам какво изпитва той честно казано
    f@nt@zi@

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    emi po princip az nz vse si mislq ,4e 4ovek ne e hubavo mng mng da se hvali ,za da ne mu se provalqt ne6tata,ama aide i az 6te si kaja!moga da kaja ,4e obi4am 4oveka do men,kakto i toi me obi4a!Vs koito kazaha ,4e ne vinagi vs e rozovo sa absolutno pravi,ama v kraina smetka,ako nakraq ne6tata se opravqt zn vs e ok!
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    това ако е истина ...сигурно е най-якото нещо,което чувам от седмици... супер,браво на вас,че сте успели за толкова години да запазите любовта си! =D>
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от luda`flirtajika
    spored men temata e qka... no i az nqma s kakvo da se poxvalq...

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Ъъъ..ти си била на 13,той на 23..
    Обаче е мн мн мн хубаво че все още сте заедно..и ви пожелавам и занапред да е така..
    А по темата-аз все още няма с какво да се похваля..

аз пък съм объркано ....и имам си приятел, но хем ми е хубаво с него и всичко е красиво, но депресията ме преборва и когато затворя очи виждам себе си ...сама,което винаги съм искала.Не знам какво да правя,защото приятелят ми е хетеро пък аз не съм точно ...и това ми е малкия проблем.Харесвам друг вид хора...и мисля,че се досещате какви...както и да е...
    {}{}{} Zaspal_Misir {}{}{}

Голям фен
    Град
    София
    Точно днес правя 7 месеца с гаджето си и съм безкрайно щастлива не е чак толкова много време, но не е и малко, а и се радвам, че за толкова време, през което съм била с него всеки божи ден, тръпката я има и то в много по-големи количества, а при мен лично винаги е било малко трудно да я запазя...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си