- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- А дали...
macka i az sam taka sa6tata rabota obi4am biv6ia si oba4e nz za negoПървоначално написано от f@nt@zi@
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
а аз пък мога да се похваля с тва, че не съм "влюбена" в никой :P
няма депресии, сълзи, отчаяния и тем подобни...пълно спокойствие![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
SUPER tema...Shtastieto idva pri seki rano ili kysno...doide i pri mene
![]()
SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...
Az 6te Vi se pohvalq ---> obi4ah 4 godini edno mom4e ,a to se dyrje6e super gadno ,za6toto znae6e i za6toto be6e golqm jenkar.Mislih si ,4e sled nego nqma da moga da haresam drug i 4e ako ne go vijdam 6te umra.Sled tezi 4ri godini oba4e prozrqh ,4e ne e edinstven i sega mn. se radvam,4e ne sym imala ne6to ob6to s nego!!!)
![]()
![]()
И аз имам с какво да се похваля-обичам и съм обичана от най-прекрасното момче което познавам.Всички ние сме сънували или сме си представяли мъжът/жената за нас,нали? И толкова е хубаво,когато той е пред вас-той е всичко което съм желала някога от 1 мъж-умен,отговорен,амбициозен, аботлив,справедлив,човече ,талантлив,очерователен,с чувство за хумор,но и сериозен,когато трябва,романтичен,срамежли в,нежен-с 1 дума-ТОЙ Е!Естествено има си недостътъци,но не са такива,които не мога да преодолея.Чувствам го,че е моята половинка-със всяка фибра от тялото си усещам,че е това,което съм търсила 19 години.Защото преди това мъжете са ме разочаровали-използва ли са ме,аз съм търчала като кукла след тях,а те са ме искали за забавление или за да ме унижат.Радвам се,че въпректи силните си чувства към 2-ма от тях устоях-не правих секс с тях и се запазих непокътната за моя човек.Съжелявам,че преди него съм давала сърцето и устните си на други,защото не са го заслужавали.сега обаче аз съм цялата негова и искам да съм негова винаги.Казвам ви-никога не съм си мислела,че мога да съм така щастлива,но само 1 усмивка от негова страна ме кара да се чувствам в рая.мили приятели,щастие и любов има-за всеки има някой,който ще го обича и ще го направи щастлив.Просто на повечето от нас ни липсва търпение-младостта ни прави такива.но не се тревожете-любовта идва и на 30-40,но идва.И когато дойде ти я усещаш-знаеш от първия миг че е ТОЙ или,че е Тя.и вас ще намери-не се отчайвайте,а гледайте смело напред!!! :P
Еми за момента връзката ми е ОК. Повече от месец два.... Цупим се един на друг от време на време, но мисля, че това е в кръга на нещата. Щастлива съм, че си имам НЕГО. Момчето за което все съм си мечтала като по-малкаЧист като детска сълза
![]()
![]()
Be HappY!
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
темата е супер яка макар и аз за момента да нямам с какво да се похваля но и нямам болка за споделяне
In The End It Doesn't Even Matter...