- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Е,сдобих се с кубинки :)
Мноу сте лоши сички, а?
Saatana vittu perkele hate crew!
Ъ, те не са ли "леко"женски кецкиПървоначално написано от Gangsta_zone
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Оня обитак к'во мрънка че били тъпи кубинките бе? Твойте пантофи да не би да са по-яки? Както виждаш повечето тук се зарибяваме по тез кубинки. Никой не е казал че си смешен...то не е и нужно...личи си! Обитак!
Хуу че сте си купили дъвка и капути, ама едва ли струват 200 кинта. Ти може и някой слънчев ден да си купиш пантофи за толкова пари, ама хич недей ги сравнява че ще зяпнеш. Стой и гледай колко време ще ги търкаля тез кубинки ся.
Единствено не ми харесва че са 20 дупки. 15 споре мен са по-яки. Малко гадно, но наистина са си ботушиВъпреки че преди време и аз ги гледах. Даже се ебавахме с тез бялото с рисунките по тях дето са 20
![]()
egati gadnite kubinki...
..impossible...
...is nothing...
xkxix e ai sq mislq 4e seki ima pravo na mnenie ne i kazvam ni6to lo6o prosto ne mi haresvatПървоначално написано от TheNightRider
![]()
p.s k1m avtorkata na temata ne se ubijdai![]()
..impossible...
...is nothing...
Мойте пък са военни,ама от старите модели.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Т'ва не са кубунки, а некви изгъзици, и btw мега грозни са. Гледам, че кубинките и камуфлажа са станали нещо като мода, е дано да взезете някога в казармата, после цял живот няма да искате да обувате/обличате тези неща.
Щом казваш. Аз чувам "таз плочка ще ти омръзне да я носиш". А най-тъпо беше един приятел като се разсърди и каза "аз 9 месеца лежах за тая плочка а ти...". Инъче е тъпо наистина някви чалгарки да ми турят камуфлаж (и ти не от казармата). А българските кубинки са си наистина яки. Ама тия за които става дума тук не са военниПървоначално написано от Psycho Realm
![]()
Е звездички...пак се гледат...ти скива ли онея пухкави индивиди от дясно най-горе..Първоначално написано от Boot
Кат онея ботуши тип потури с понпоните обаче кубинка![]()
Няям думи...това вече е прекалено
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Е тея с пуховете нали аз ви ги показах... Злобен магазин просто.
Saatana vittu perkele hate crew!
Хайде да го подпалим![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
на мен са ми грозни също, особенно ако са на момиче![]()
Кубинките не са изгъзица!Кубинките са...кубинки!Те са уникални!Камуфлажа може да е станал модерен, кубинките също, ама на мен лично не ми пука!Камуфлаж не нося защото соред мен не е подходящ за ежедневието-все пак е униформа!А сега по въпроса с казармата...аз съм момиче, на 14 години съм и съм твърдо решила да влезна в казарма!Мечтата ми е да стана военна, да ходя по мисии, да имам място в обществото като обществен защитник на мира!Банално, но...тва е факт!И това решение не е от днес или вчера...вече втора година искам това и се стремя към него и със всеки изминал ден се убеждавам все повече че съм тръгнала по правилния за мен път!За тва недей да се опитваш да ни сплашиш с казармата....не е чак толкова зле колкото го описваш...според мен!А ако имам възможност цял живот бих си носила кубинките!Първоначално написано от Psycho Realm
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
И аз преди години си мислех, че е куул да носиш зелените дрехи и да си солджър... е, да ама не. Който не е бил в казарма въобще не може да дава мнение по този въпрос, дали е хубаво или лошо. Кадровачка ще ставаш, а? Мъка, мъка...Първоначално написано от brain_stew
![]()
Хахаха!Не знам колко е тежко, не знам колко е мъчително, но аз щом си поставя цел полагам всички усулия да я постигна!Тва че на теб ти е било тежко в казармата (не знам на колко си и дали си бил там, но говориш така сякаш знаеш за какво говориш и имаш опит), но това не значи че и на другите ще им бъде кофти!Цял живот съм заобиколена от военни, знам им радостите и тревогите в живота и дори това не ме плаши!Първоначално написано от Psycho Realm
magesnik и моите кубинки са военни само че са от новите модели!Много са удобни!![]()
Хехе, тежко е за тези, които са свикнали всичко да им се дава наготово. Няма да обяснявам какво е там, какво се прави и как се живее, едва ли на някой му пука.
По въпроса с кубинките, тези старите БГ са адски неудобни, деформират ти се краката от тях...![]()
ам май стана вече на мода да се пуска тема за най-малкото нещо![]()
защо не направим една обща, в която всеки да си се хвали на воля с какво ново се е сдобил? :P
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Първоначално написано от Psycho Realm
За 15 кинта по добри няма.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Първоначално написано от magesnik
![]()
![]()
![]()
откъде за 15 лв кубинки?И то военни?
Хех, има разни хора, обират запустелите складове ( камуфлажи, каски, кубинки, манерки, колани, фуражки... но вече почти няма такива места ), и после ги продават. Simple, isn't it?Първоначално написано от brain_stew
пф...мноу яки.
отдавна съм им хвърлила око, но просто някакси не ми се връзват кубинките на всичко останало...та засега се радвам отстрани)
да са ти честити, да не се разлепят подметките и да си ги носиш дълги години...пък ако някой не ти ги харесва, изритай го в главата.много боли![]()
ах!то че е просто просто е!Просто моите са за 40 лв и за тва питам!Първоначално написано от Psycho Realm
Взех ги от един приятел,баща му е военен,ама те кубинките въобще не са носени.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
и от колко време ти радват караката?Първоначално написано от magesnik
![]()
Ми зех ги за концерта на Obituary,сиреч от 18 Юни.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh