- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Е,сдобих се с кубинки :)
Значи още се водят нови!Еми ако ти държат, значи са хубави!те по принцип военните кубинки държат, ама има такива ментета...не е за вярване!На какво убийци на карака съм попадала....Моите са ми от една година но мисля скоро да си купя новички!Първоначално написано от magesnik
Таз тема май я обърнахме на нещо друго...
![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Колкот издържат,здраве да е.Да се надявам че ше успея да съм събрал да си купя някви по яки дотогава.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Господи, прости им![]()
Мама и тате им купили маркови кубинки и решили да се похвалят.
Вие сте мутри! Аз се насрах!
Вие гледате чалгарите накриво и те също се насират!
Не, не, вие имате КУБИНКИИИИИ!!!! Боже, целия треперя![]()
Айде, чакаме новината във вестника![]()
П.С Ако ме видите из улиците на Бургас, моля ви, не ме гледайте накриво, ще се разплача!! Особено ако сте 14 годишни с кубинки...
az puk mislq 4e na nikoi ne mu dreme za hvalipruckov6tinata ti,dori i s oralni glisti da si se sdobila ne ni zanimavai.hva6tai putekata za gubiПървоначално написано от Sarabi*
btw Psycho Realm mai e edinstveniq s mozak v toq forum
Викате за 15 лева от къде? Аз за 22 имам Мартенс 8 дупки. Купих за една приятеклка (само от чата я познавах де) 10 дупки за 6,50!
Черен Мартенс 8 дупки без бомбе с оригиналните връзки, 10-ти номер са ми. Купих малко преди това едни които са...37 някъде, 10 дупки, черни без бомбе за 6,50 лв и ги продадох на едно момиче за 10 лв, което си е доста символична цена за МартенсПървоначално написано от exploitedteen
![]()
ААааа, забравих exploited - мутрата скинар, пънкар, хулиган, гей, курва и т.н...
Нали и той носеше кубинки. Ужас, насрах се. С'а ще вземе да ме набие![]()
Първоначално написано от Sarabi*
Честито
CAMELOT можеш да си ги намериш и тук. не струват. \Бях навила майка ми като "отскочи" до Франция да ми потърси Chamelot/
алелуя.
И аз имам такива Steel-ки 20 дупки, бургунди.
Купил/купила си кубинки - голема работа вече....
Ем браво да са ги носиш сас здраве![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
честити да са ти ...може ли да те попитам от къде и за колко пари ги взе ...и колко струват такива с 10 или 15 връзки