Първоначално написано от
Psycho Realm
Т'ва не са кубунки, а некви изгъзици, и btw мега грозни са. Гледам, че кубинките и камуфлажа са станали нещо като мода, е дано да взезете някога в казармата, после цял живот няма да искате да обувате/обличате тези неща.
Кубинките не са изгъзица!Кубинките са...кубинки!Те са уникални!Камуфлажа може да е станал модерен, кубинките също, ама на мен лично не ми пука!Камуфлаж не нося защото соред мен не е подходящ за ежедневието-все пак е униформа!А сега по въпроса с казармата...аз съм момиче,
на 14 години съм и съм твърдо решила да влезна в казарма!Мечтата ми е да стана военна, да ходя по мисии, да имам място в обществото като обществен защитник на мира!Банално, но...тва е факт!И това решение не е от днес или вчера...вече втора година искам това и се стремя към него и със всеки изминал ден се убеждавам все повече че съм тръгнала по правилния за мен път!За тва недей да се опитваш да ни сплашиш с казармата....не е чак толкова зле колкото го описваш...според мен!А ако имам възможност цял живот бих си носила кубинките!