- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Псувате ли?
Та да ви питам хора псувате ли щото много се дразна на некое лапе в 1-ви клас кат почне да псува като каруцар тия дни ми се наложи да седа няколко дни в болница и в мойта стая имаше 1 моми4е най-много 1-клас и кат излизаше от упойка направо се едно слушам някой старец на 70-80 години да псува та нз вие псувате ли и на колко години сте
Попринцип не псувам. Ако ми се случи да го направя гледам следващ път да не го правя. На 16 съм. Смятам псуването за просташко.
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
псуем, псуемпри това доста. но никога някви брутализми, де... просто нормални псувни. ама на мен ми простено, щото вече съм голяма
![]()
ама понякога верно се плаша, като чуя как ги реди някое малко.. о.О
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Псувам, но не чак толкова, че да ме определиш като каруцар
на 15 съм
Еми..аз съм на 12 год..и не псуваме сигорно се е случвало ама аз не помня такъв случай
Иначе няма какво да допълня от мнението на priti_kiti
![]()
Абе случва се понякога и аз да изпсувам ама много рядко и то ша е по некой яко дет много ме е издразнил или по някой сапунен серял на сестра ми (много ги мраза дееба и боклуците опсс ) а да и по ТЪПАТА ЧАЛГА
И аз псувам.
mi kato se qdosam na brat mi ili na nqkoi daskal psyvam samo izliza ne moga da se zdarja na 14 sam![]()
От време на време псувам...ама доста умерено
Един път играехме със сестра ми волейбол в съседното даскало и едни деца от нашия вход-на по...7-8 и четирите,така почнаха да ни псуват,че чак се стреснах
Туй то...да псуваш е гъзарско![]()
[23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
[23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио
Еми псувам ама не много де.Случва се като съм много изнервен или някой много като ме издразни.Пък най-често се случва като гледам някои мач и моя отбор пада- тогаз много се нервя
First you get the money, then you get the power, then you get the women!!!!!!!!!!!
По-често, когато не ме слушат, си ги реда някакви измишльотини.
Попринцип не,но когато съм ядосана го правя..
![]()
Първоначално написано от Анонимко
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
Псувам, не не с лошо, ами просто ей тъй вкарвам по някоя дума. На 17 съм
Псувам,псувам ей сега как ги псувах шибаните фенове на Челси.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
псувам умерено и то предимно когато сме се събрали само кочове. пред момичета и пред родителите си избягвам. аз колкото повече остарявам толкова по-малко псувам. ако можехте да ме чуете когато бях на 11-12![]()
Ела да видиш на мач Левски - Цска какво става![]()
![]()
![]()
доста рядко, трябва наистина да съм изнервена яко...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ам да случва се, ама не е задължително да съм зверски ядосана![]()
Ама тва да псуваш кат си ядосен е много гот, щот ти олеква, поне на мене![]()
Много псувам като съм на мач, иначе не се случва често.
На 17 съм. Да, псувам.![]()
Пцуам си) И между другото малките чавета са мноо сладки кат се разпсуват
![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!