.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Супер фен

NOV DASKAL !!!HELP!

Lele hora sq sam v novo u4ili6te i imame mn novi u4iteli a toq po fizi4esko i toi e nov smisal e za 1-va godina v tova u4ili6te!Problema e 4e nz toi maloumen li e ili kvo ama napravo ni ubiva skasva ni ot uprajneniq i gluposti daje edno momi4e onzi den pripadna.Kazahme na klasnata ama tq vika "Ima si direktor" kajete kvo da pravim???

Фен
    Град
    Franciq
    mi kajete na roditelite na momi4eto

Фен
    Град
    В Дълбините На Мрака
    ако има кола му спукайте гумите а най добрия вариант е да го линчувате

Супер фен
    Mislih da navivam klasa da go zamervame s kecki ama bilo "prekaleno brutalno"

Фен Аватара на WinHater
    Град
    Казанлък
    браво е мерцедес... мноо си забавен
    NUFF BUMBACLOTS N RASSCLOTS- ONE LOVE!!!

Мега фен
    Град
    София
    Класната правилно ви е казала- остава и да я послушате

Град
    Nekade u sa4kite
    Абе да ти кажа чесно и на мене ми се падна също такова нещто и аз се чудех как да се оправим и накрая навих целия клас никои да не тича да не прави опражнения и тои умекна са ни даа топка и вика играйте

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Mi izbqgai ot 4asa mu i tva e ili kaji na direktora

Нашата даскалка по физическо е същата. След всеки час пия аспирин, както и всички други. Аз до преди половин година съм тренирал баскетбол, сега тренирам футбол(не много сериозно, но пак). И пак се сковавам от часовете. Скапва на. Изхода е само един-при директора.
    Не влизате в час и всички, без иключения отивате при директора. Слагате председателя на класа най отпред, да говори, подкрепяте го и всичко става. Ако не- стачка. Като се съберете всички паралелки, нека кажи нещо.

светицата
    Guest

:)

Е това е върха...ако нищо не правим в час по физическо се оплакваме, че се бездейства, ако пък ни дават зор пак се оплакваме- кажете какво да правят горките учители, за да ни угодят на нас учениците?

Повече от фен

Re: NOV DASKAL !!!HELP!

Цитирай Първоначално написано от Mimka_sweet
    Lele hora sq sam v novo u4ili6te i imame mn novi u4iteli a toq po fizi4esko i toi e nov smisal e za 1-va godina v tova u4ili6te!Problema e 4e nz toi maloumen li e ili kvo ama napravo ni ubiva skasva ni ot uprajneniq i gluposti daje edno momi4e onzi den pripadna.Kazahme na klasnata ama tq vika "Ima si direktor" kajete kvo da pravim???
    spox i az sum v novo daskalo,si4ko novo ama vednaga si namerix kompaniika,s koqto sum si dru6ka. =D>

Супер фен
    И кви са многото упражнения. То с ваще атрофирали телца кво искате. Вместо да се оплаквате се стегнете и влезте във форма.
    ПП А таз над мен ква е проста немам думи. Намерила си била компанийка...от малоумници. Чети кво те питат!

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Ше отслабните
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Повече от фен
    ще свикнете с тези всичките упражнения. Добре де, помисли за тези гимнастичките, тези които тренират балет или пък R&B танци. Адски е натоварващо. Но те издържат, защото вече са свикнали. Е, не казвам да ставате всичките някви атлети де, ама...помисли си. Ще свикнеш. Тъкмо ще си подобрите мускулатурата и ще имате спортен дух. Туй е хубаво

П.П. Дано никога да нямаме такъв учител [-o< [-o< . Тогава едва ли ще разсъждавам както сега

DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]

Подписка с причините поради които искате да го няяяма.
    Лошото е, че ако подписката ви не се удобри от директора то учителя може да ва помъчи още повече, ако има на къде повече.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Цитирай Първоначално написано от crazy_sexy_cool`f
    ще свикнете с тези всичките упражнения. Добре де, помисли за тези гимнастичките, тези които тренират балет или пък R&B танци. Адски е натоварващо. Но те издържат, защото вече са свикнали. Е, не казвам да ставате всичките някви атлети де, ама...помисли си. Ще свикнеш. Тъкмо ще си подобрите мускулатурата и ще имате спортен дух. Туй е хубаво

П.П. Дано никога да нямаме такъв учител [-o< [-o< . Тогава едва ли ще разсъждавам както сега

Все пак не е в спортно училище ... до колкото знам. Ко толкоз наблягат на тоя предмет много ми е чудно. Според мен още след 7-8 клас ще е по-добре да не се взима. Баси. Физкултура! Звучи ми като изобразително или музика.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Повече от фен
    всеки учител решава как да преподава! Примерно аз до 6 клас по И.Изкуство имах все някви учители дето...абе на практика свободен час. Ама в 6 клас дойде няква дето ни учи как да рисуваме. Отначало наистина беше адски сложно, защото както казва тя ръката не ни слушала. Ама сега...е много яко. Можем да рисуваме добре, за което сме и много благодарно. Знам, че има разлика между физическо и рисуване, но...все пак

DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си