- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Когато изгубиш нещо чак тогава осъзнаваш колко много си имал
Много ми е интересно какво мислите по този въпрос![]()
защо винаги се получава така че когато изгубиш нещо/някой чак тогава осъзнаваш колко много си имал
![]()
![]()
за това има само една дума и тя е достатъчна "живот"
не съм изпадала в такова положение и се надявам да не ми се наложи да осъзная какво съм имала, какво съм притежавала и прегръщала, а сама съм го прогонила от живота си
Аз гласувам с "Да" смятам че в живота на всеки един човек има момент в който изгубва нещо и чак тогава осъзнава колко много е имал.Но това не трябва да ни спира да живеем живота си докрай.Трябва да гледаме с поглед устремен напред с високо вдигната глава.Вярвай че след всяка силна болка те очаква нещо много по добро.
"Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."
Да си призная, ако става дума за човек, това не се е случвало...
не съм го изпитвала , но е така !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Ne... Ne sam gubila neshto ili nqkogo, za koeto posle da sajalqvam! Nadqvam se kogato zagubqt MEN - da sajalqvat, zashtoto vremeto nazad ne se vrashta i za sajalenie razbitoto na parchenca sarce ne vinagi moje da stane otnovo cqlo... Mojesh da go saberesh 1 put... 2 puti... no idva moment v koito stava nevazmojno!
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
ми нормално е да се случи..все пак сме хора,правим и грешки...
лошото е,ако ти се случва много често..това значи,че просто не дооценяваш нещата,които имаш..
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
beshe mi se slu4ilo samo vednuj da ocenq 4ovek sled kato ve4e go zagubih i mislq 4e tova e adski gadno zashtoto znaesh 4e kakvoto i da napravish vremeto ne se vrashta nazad i se oprekvash i se 4udish sam na samiq sebe si![]()
OBI4AM SKOROSTA DA E VISOKA,OBI4AM DA OTBIRAM NAI-HUBAVATA STOKA!
Az sam go izpitvala![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Да, изпадала съм в такова положение ... Аз и преди това оценявах момчето до себе си, но след като се разделихме(и то понеже аз исках)осъзнах, че не мога без него и че какъвто и да е го обичам, и означава много за мен...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
miloto_girl-4e i kakvo stana posle![]()
Да...преди 2-3 седмици бях в точно такова положение...Даже пусках и тема 'Замина и за последно...'
Когато го загубих бях изпаднала некфо ужасно депресарско състояние...Непрекъснато се оглеждах да го видя,колебаех се да го потърся и последния ден не издържах ..написах му СМС>..той ми се обади...Събрахме се отново и сега като си замина го чувствам по-близък от всякога...Ако ми мине през ума,че м/у нас няма да се получи просто се сещам как се чувствах като го загубих и се убеждавам,че той е всичко,от което имам нужда.
Ами не съм изпадала в такава ситуация.Аз и сега знам какво ще загубя,ако изгубя любовта на живота си.Това просто не искам никога да става.Зя някои хора може и да важи това,но трябва да оценяват нещата и когато са с дадения човек.
Ami prez poslednata 1 godina i az ispadnah v to4no tazi situaciq dva pati!V ediniq sluchei beshe hubavo che go izgubih togava razbrah kakav chovek sam imala do sebe si (v lo6iq smisul), vtoriq pat go izgubih totalno i osaznah kakvo sam ispusnala zaradi moite greshki...Kofti trupka...No kato cqlo chesto mi se sluchva tazi situaciq!
човек винаги в тоя живот губи по нещо и това е нормално!
Ние неразбираме в тоя момент колко много губим , като гледаме само в тесен план , а до нас е това на което тряя да обърнем внимание!
Хорица , гледайте да кажете на приятеля си всичко което имате да го казвате защото утре може и да недойде ,а той или нас да ни няма! Неотлагаите днешните задачи за утре , защото може да няма УТРЕ!
Мисля,че е имало ама бързо ми мина!Само,че не съм сигурна,че беше точно така,тъй като аз не бях точно с него...
ами като се замисля,положението в което съм сега е точно същото....Много вярна мисъл е това,и аз се питам защо така се получава,но не мога да открия някакъв смислен отговор....Определено много е гадна такава ситуация,почваш да се самообвиняваш,за това че не си отценил човека до себе си,и си го пуснал да си отиде просто ей така....много гадно наистина...
![]()
f@nt@zi@