.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Избор

таланфрее
    Guest

Избор

Имам сериозна дилема: Значи не ъм сигурен дали си харесвам едно момиче, което е от нашия клас, но имам усещането, че тя ме харесва и че може да стане нещо. Но не това е проблема. А той е че доста хора я смятат за "проста" и "лигава" включително и най-близките ми приятели, като не осъзнават колко "по-прости" и "лигави" има в класа. Тя е добра и това го знам от отдавна. Незнма какво ще си помослят всички и особено приятелите ми, които си мислят че мнението ми е същото като тяхното относно нея. Какво да избера?. Благодаря на отзовалите се.

Фен
    Град
    В Дълбините На Мрака
    ти сега какво ще слушаш мнението на другите или на твое "сърце"поне излез с нея ей така помеждодругото да я опознаеш и тогава ще разбереш.а повярвай ми ако е проста ще разбереш още на 2-та минута

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    ако ще се влияеш от мнението на другите.. хаха въобще не се захващай..
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Мега фен Аватара на iiirish
    безкрайно глупаво е да се поддаваш на провокации и мнения на околните ти имаш чувства и тези чувства каквито и да са, не могат да бъдат ръководени от никой друг, освен от самия теб!
    така че спри да обръщаш внимание на приятелите си, дори не се опитвай да им доказваш, че тя е добра. просто бъди с нея ако това е възможно и ще им затвориш устите

Фен
    Град
    В Дълбините На Мрака
    като не трябва да се влия от мнението на другите тогава защо сме му ние така де

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    ох, поредното момче, което е адски зависимо от приятелите си ..., които пък сигурно не са по стока от момичето ...
    ако ще се влияеш от мнението на дружките ти, както каза Прити по-добре не се захващай, да не стане така, че да тръгнеш с мацката и после да късаш с нея, не защото искаш, а защото твоите приятели постоянно ще ти пълнят главата с глупости за нея...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен Аватара на koalka
    Ако харесваш момичето тръгнете.Какво те интересуват другите?Не се влияй от чуждото мнение.Важни те сте вие.

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Абе какво ти пука за другите...нали ти ще ходиш с нея,не те!Другите да си мислят каквото си поискат,важното е че на теб си ти харесва такава каквото е!
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си