.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    avraaam
    Guest

Не знам какво искам или... ?

Здравейте
    Имал съм връзки с много момичета в които бързо ми е писвало от тях и съм се разделял. Реших да спра да се държа по този начин , но какво стана ... ? Значи харесах си едно момиче - тръгнахме с него(разбирахме се перфектно) - аз се държах перфектно, мило и любезно и за мое учудване то започна да ме отблъсква. Тогава ми стана гадно , защото не знаех от какво се получи това. Каза ми че иска да сме само приятели. Не мога да разбера, защо когато се държиш добре с едно момиче става така , а когато се държиш гадно - те тичат по теб(не е само мое мнение) ? Не искам повече да се държа гадно с момичетата , но вижте какво става. Какво да правя? А в същото време не мога да спра да мисля за това момиче. Да се боря ли за нея или да търся друга( но много ме кефи иначе)

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Не е от подхода..Просто не си Я срещнал...И аз до преди известно време бях така...с много момчета и независимо от моето отношение,те продължаваха да ме търсят ама не се задържах с някого дълго.Но намерих човек,който да обикна и той мен...макар че ни отне една година...
    ПоукатаЩом ти харесва бори се но не се превъзнасяй...Виж какво ще стане...като си хареса друга опитай с нея...Все с някоя ще се получи така,че дори и да имате проблеми все единия ще се престрашава да се бори и ще осъзнаете,че сте един за друг

Фен
    Град
    В Дълбините На Мрака
    ам та ди чувал израза че момичетата си падат по лошите момчета.ето затова им се чудя на акъла предпочитат да бъдат с някой ..................................от колкото с някой който ще ги уважава

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от mercedes_bentz
    ам та ди чувал израза че момичетата си падат по лошите момчета.ето затова им се чудя на акъла предпочитат да бъдат с някой ..................................от колкото с някой който ще ги уважава
    не е вярно.или поне..не ни слагай под общ знаменател.Има си момичета...ии момичета.

Фен
    Град
    В Дълбините На Мрака
    съжалявам взимам си думите

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Emi doshal e tvoq red da te otblasnat... da stanesh skuchen i dosaden... i da omraznesh na momicheto! Chestito! Mnogo se radvam za teb!
    A ako ne znaesh kakvo iskash... po-hubavo se zastrelqi za da ne vredish na drugite!
    Aide uspeh! I da znaesh che s dobro jelanie moje i da postignesh dobri rezultati...
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

avraaam
    Guest
    ами всъщност не съм толкова гаден колкото си мислиш къдрокоске. Така че смятам че е незаслужено когато се държиш добре да се отнасят лошо с теб.

Град
    BOURGAS
    Spored men tq e znaela kakvo ti e bilo otnoshenieto kum momi4etata i moje bi e iskala da ti pokaje 4e ne si tolkova "velik" i teb moje da te ostavi nqkoe momi4e i ti da ti4ash sled neq,apuk e vuzmojno i tq da ne znae kakvo to4no iska-dali da ima vrazka ili puk neiska-mojesh samo da gadaesh
    OBI4AM SKOROSTA DA E VISOKA,OBI4AM DA OTBIRAM NAI-HUBAVATA STOKA!

Цитирай Първоначално написано от avraaam
    ами всъщност не съм толкова гаден колкото си мислиш къдрокоске. Така че смятам че е незаслужено когато се държиш добре да се отнасят лошо с теб.

Saglasna sam, che e nezaslujeno da se otnasqsh dobre kum nqkogo a toi ne samo da ne ti otvarne, ami napravo da si te ostavi, no i takiva momenti ima. Predstavi si che tq e tochno kato teb predi da reshish che iskash da se promenish... Sega prosto ste si smenili rolite... Sega ti si ot drugata strana...
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Супер фен

Re: Не знам какво искам или... ?

Цитирай Първоначално написано от avraaam
    Здравейте
    Имал съм връзки с много момичета в които бързо ми е писвало от тях и съм се разделял. Реших да спра да се държа по този начин , но какво стана ... ? Значи харесах си едно момиче - тръгнахме с него(разбирахме се перфектно) - аз се държах перфектно, мило и любезно и за мое учудване то започна да ме отблъсква. Тогава ми стана гадно , защото не знаех от какво се получи това. Каза ми че иска да сме само приятели. Не мога да разбера, защо когато се държиш добре с едно момиче става така , а когато се държиш гадно - те тичат по теб(не е само мое мнение) ? Не искам повече да се държа гадно с момичетата , но вижте какво става. Какво да правя? А в същото време не мога да спра да мисля за това момиче. Да се боря ли за нея или да търся друга( но много ме кефи иначе)
    Човече , не си попаднал на точната...Повярвай ми повечето момичета , на които им е дошъл "акъла в главата" харесват момчета,които се държат мило...СВЕСТНИ МОМЧЕТА!Е на мене явно ми е "дошъл акъла"

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    Vseki rano ili kasno si namira maystora...

Цитирай Първоначално написано от Lost_Kiss{}
    Vseki rano ili kasno si namira maystora...
    =D>

Tuning
    Guest
    Ако питате мене ти си бил перфектния..... без греша ...а тва писва по някое време. Имам една приателка дето мисли по тозин начин. Казвам приателка на гадже

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Tuning
    Ако питате мене ти си бил перфектния..... без греша ...а тва писва по някое време. Имам една приателка дето мисли по тозин начин. Казвам приателка на гадже
    И "лошото момче също писва по съшата логика.Разберете че всеки човек е различен,уникален сам по себе си, постъпва по свой си начин и никой не може да разгадае мотивите му,особено,ако не го познава както ние не познаваме момичето
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Различни момичета различни характери най-добре е за теб сам да решиш как ще се държиш с момичетата спрямо това дали те харесва като мил и добър или като лош.

Re: Не знам какво искам или... ?

знаеш ли,че аз обичам момче,което се дуржи не мн добре...не е мил,понякога ме е обиждал и се е дуржал много гадно спрямо мен,но ето на....аз го обичам...не мога да си обясня защо става така... и аз като теб се питам,но ето факт...не си само ти в такова положение-аз сум в абсолиутно същото само,че съм от другата страна на нещата.[/b]
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си