.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: vyzmojno li e ..

Guest

vyzmojno li e ..

ae hora 1vo 6et se izvinq za tova 4e pi6a na latineca no imam nov winows ...
    Taka s vyprosnoto momi4e hodihme ot 8 meseca i poslednite 2 meseca(lqtnata vakanciq) se vijdahme prez 1-2 sedmici 1 pat i taka zaradi tova skasahme...i 2mata mn stradahme i tq mi kaza 4e ako si vyzvyrne 4uvstvata kym men 6te mi kaje ...no tei kato gledam tova nqma da stane(nie sme ot edin klas) .az mn q haresvam(ne q obi4am no imam silni 4uvstva) no tq ponqkoga flirtuva s men i posle s o6te 2 mom4eta i se 4uvstvam mn obarkan...tq znae 4e q haresvam no ... ni6to ne mi kazva za vrazka mn stradam po neq i se 4udq imam li 6ans da si q vyrna ??? da se darja milo s neq ???? il ida se opitam da q zabravq??tq se dyrji na men no kato na priqtel .... a moje da ima 4uvstva za6toto vse pak sme skasali ot 1 mesec a bqhmew 8 meseca zaedno ??? pls kajete ima li smisal da se borq za neq 4e 6te poludeq ...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Смисъл винаги има, особено ако със сърцето си чувстваш, че наистина я искаш и би дал всичко за нея ..
    8 месеца са си 8 месеца, тя има адски много спомени с теб, скъсали сте скоро ... ,значи историята е още прясна ..
    Дръж се мило с нея, но по начин, по който да и покажеш, че държиш на нея и че искаш нещо повече от мило приятелско държание от нейна страна ..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Смисъл винаги има, особено ако със сърцето си чувстваш, че наистина я искаш и би дал всичко за нея ..
    8 месеца са си 8 месеца, тя има адски много спомени с теб, скъсали сте скоро ... ,значи историята е още прясна ..
    Дръж се мило с нея, но по начин, по който да и покажеш, че държиш на нея и че искаш нещо повече от мило приятелско държание от нейна страна ..
    Съгласна съм.

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Ами поговори с нея,пък каквото стане!
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Guest
    ami govorih i tq kaza da se otkaja ot neq i 4e nqma 4uvstva ...pfff ami ko da se prai 6te se tarpi

Мега фен Аватара на iiirish
    това, че тя флиртува с други момчета е напълно нормално. все пак тя ти е казала, че поне засега няма чувства към теб. тя все пак съгласи се, че не може да се изолира от останалите а пък защо флиртува с теб? как да ти кажа... тя знае, че ти изпитваш нещо към нея, знае много добре, че я харесваш и това по някакъв начин все пак повдига самочувствието. както беше казал някой "най-доброто оръжие на жената е красотата й" тя я използва пред теб и се чувства поласкана, че ти не си безразличен към този фактор!

а ти се дръж с нея напълно нормално. не показвай излишни емоции или чувства. ако искаш по-бързо да разбереш какво точно изпитва към теб просто я накарай да ревнува. флиртувай с други момичета пред нея. и ако тя изревнува или покаже някакви признаци на ревост, значи можеш да се надяваш на нещо ново между вас. в противес случай обаче няма смисъл да се залъгваш с празни надежди

Guest
    ave az taka pravq!nie sme ot malak grad i nqma kak da ne vijda i da ne razbira kakvo pravq s dr momi4eta.slu4valo se e da me vijda kak se pregra6tam s nqkoq i mi vika 4e i stanalo typo... no ni6to pove4e...dea znam sigurno iska vreme.. postoqnno mi rezpitva za dr momi4eta i taka a kogato ne i obra6tav vnimanie v u4ili6te vse me pita kakvo mi ima ili za6to i se sardq ...abe ne moga da q razbera neq...prez tezi 8 meseca razbrah 4e daje i tq ne znae kakvo izpitva i iska...pfffff mn e stranno tova momi4e ...

Супер фен
    ВъзмоЖно е оЩе да иМа чУвстВа към тЕб,зАщо нЕ пОгОвоРиШ с неЯ? Ако ощЕ дЪрЖиш на Нея,каЖи и Го или и го покАжИ Все пАк 8 мЕсецА, не сА мНого, нО не Са и МалКО .
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Оо, ама тя е скъсала с тебе, щото няма чувства?
    Поне така казваш ти, че ако си възвърнела чувствата, щяла да ти каже. Ми явно не ги изпитва вече...Може би просто си й симпатичен и те уважава, все пак доста време сте ходили. Остави я да постои малко без теб, да оцени дали й липсваш или не. Даже недей много - много да й обръщаш внимание, явно просто си й омръзнал...
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Eleonora
    ВъзмоЖно е оЩе да иМа чУвстВа към тЕб,зАщо нЕ пОгОвоРиШ с неЯ? Ако ощЕ дЪрЖиш на Нея,каЖи и Го или и го покАжИ Все пАк 8 мЕсецА, не сА мНого, нО не Са и МалКО .

А относно това, че флиртува с други-първо, че това и повдига по някакъв начин самочувствието, както казаха горе, а и може би иска да види дали все още имаш чувства към нея (да де, то очевидно, че имаш, а и си й го казал, ама момичетата сме много странни същества ).

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ami govorih i tq kaza da se otkaja ot neq i 4e nqma 4uvstva ...pfff ami ko da se prai 6te se tarpi
    Остави я та'я...Явно наистина не те харесва...Не падай,че да и се молиш!

Guest
    ne kakto kazah izpitvam samo vle4enie i q haresvam i ni6to pove4e taka 4e nqma da i se molq no iskah samo da znam dali ima 6ans .... no ....

ami 6te prodalja napred...dano da si namerq nqkoq podhodq6ta

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си