.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Как да разкараш гаджето...

Преди всичко искам да се извиня ако вече има такава тема, също така ако не съм уцелила радела, защото повечето тук искат да се събират

Та сега по заглавието
    Днес ми попадна един вестник и четох как в германи овсвен агенции за запознанства, има и такива за разделяне. Така де, да ти свършат мръсната работа, ако нямаш смелостта да зарежеш гаджето... Цените бяха между 15-50+ евро.
    Освен това като видях заглавието и се сетих, за един филм: "Как да разкараш гаджето за 10 дни" и ми стана интересно вие как зарязвате гаджетата? Имате ли смелостта да се изправите и да ги нараните, или пък не можете и затова правите всичко възможно да ги накарате те да ви скъсат? Съответно какво им казвате? А какво правите за да ви зарежат?

Ииии моля коментарите от сорта на:"Аз моето гадже мнгоо си го обичкам и не искам да го късам/никога няма да го скъсам/" - пропуснете ги МОЛЯ!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Еми различно...май има 1-2 дет съм им казвала фейс ту фейс че късаме...единия път дет се сещам беше,че еди-кога-си се събирам с мн хора от които има 1-2 момчета,с които съм имала нещо и знам,че няма да мога да се удържа...не го харесвам достатъчно че да се спирам .
    Иначе е било 'не смятам,че трябва да се виждаме повече ние сме твърде различни бла бла'...
    и редовното...еми не се обаждам,не пиша и..те се посещат и лека полека спират и те да звънят

А, дааа.. Като го каза туй фейс ту фейс, се сетих какво пропуснах :Р
    СМС-скъсванията, в чата, по телефона(съответно може и такива "тръгвания"), та да де мнеия по въпроса? :Р

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    абе попринцип се смята,че поне от уважение трябва да се прави 'фейс ту фейс'...ама скоро четох 1 статия,кояро бая ме накара да се позамисля...в нея пишеше,че 1/ако теб ще те късат и знаеш кво следва след 'трябва да ти кажа нещо,ама не върви по телефона..'..та след тея думи най-добре е да кажете 'не,давай направо'..смисъл замислете се - така си спестяваш унижението(все пак те режат),няма нужда да се чувства някой неловко или неудобно..просто казваш 'ок',не искаш обяснения,затваряш телефонната слушалка и вече ако ти е на душата - си ревеш..
    същото е и с вариянт 2/...надали ще ти се иска да гледаш как човека срещу теб реве,след като вече си премислил и си взел решение...
    абе нз,тва си е нож с 2 остриета..аз лично предпочитам да я върша тая работа лично
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Като цяло ми е трудно да късам с някого ...
    Предпочитам да се държа гадно с тях и те да ме зарежат един вид ...
    Лице в лице до сега не съм късала ...
    До сега само едно момче ме скъса в чата и то заради държанието ми(бях решила, че вече не искам да сме заедно ...), аз скъсах един пак в чата, с един просто се разбра, че се разделяме, а да има и един с който късахме face2face(последното ми гадже)..
    Абе като цяло късам в чата(по СМС до сега не ми се е случвало,а и не искам..), тъпо е в чата, но нямам смелостта да ги кажа тези неща в лицето на другият, а и не знам той как ще реагира, може да ми ревне или направи сценка и да ме размекне, а аз не бих искала това да стане ...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен
    Град
    София
    няколко пъти ми се е случвало с смс но иначе в лицето си казвам...

Супер фен
    Хм като се замисля късала съм по скайп,на смс,лице в лице,по телефона....То това май са всичките начини...

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    всичките съм ги късала по чата само един път съм късала лице в лице и то наскоро..е не беше токова страшно..
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    По СМС е най-добре... В смисъл,че не ти се налага да се червиш,да се обясняваш,знам ли....
    Но честно казано трябва да е лице в лице,колкото и да е трудно.Поне имаш шанс да си останете приятели или поне в добри отношения.С СМС е мега тъпо и гадно.
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Ako mislish da kysash s nqkoi.. go napravi lice v lice.. ochi v ochi.. Prosto vseki zaslujava pone edna posledna pregrydka.. Mnogo e kofti kogato nqkoi te zareje chrez sms ili po chata.. izpitvala sym gi i dvete.. Vse pak sreshtu tebe ima edno choveshko syshtestvo..koeto te obicha malko ili mnogo.. i shtom i ti si bila s nego znachi pone dyrjish na nego..i sloji krai po nai bezbolezneniq nachin!

Мега фен Аватара на iiirish
    ами аз честно казано никога не съм късала с гаджетата си винаги съм попадала на такива момчета, с които нещата по между ни стават едновременно и вървят паралелно. никога не съм казвала "край" и не са ми го казвали на мен. просто когато се усети, че раздялата наближава всеки поема по своя път

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    май до сега съм късaла само в чата... а иначе преди 2-3 дена ме скъсаха фейс ту фейс с думите " проблема не е в теб. не съм готов за сериозна връзка" казах ок/ не мога да го спра и се изнесох преди да стане още по-неудобно и да заплача ...
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Моето лично мнение е че със СМС е много тъпо и по чата или в скайп... И съм съгласна с Nadelina относно последната прегръдка и т.н.
    Обаче пък да те скъсат с думите "мисля че нямам чувства към теб и се андявам да си останем просто приятели" и то лице в лице... Много е гадно. Особено пък ако имаш по-силни чувства към този човек... И след като много добре знаеш, че "просто приятели" не може да сте

Guest
    Казваш:Марш от тука бе не ме докосвай не искам да те виждам!

Еми естесвено трябва да му/и кажеш истината...

Супер смешно е да кажеш на някои друг да го свърши и то за пари....
    Или да почнеш да се караш с него/нея....

:shock:
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^NoWallz
    Казваш:Марш от тука бе не ме докосвай не искам да те виждам!

Баси грубото! Май е по-добре да излъжеш, че поне ти е гадно...

Голям фен
    Град
    София
    Мене лично ме е шубе да ги скъсам лице в лице..обаче се налага, иначе се получава още по-кофти и гледам да не го правя с СМС или по чата/телефона.

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    ne znam.az nqkaksi ne sum privurjeni4ka na metoda 'face to face'.1vo za6toto taka e po-mu4itelno i za dvamata,nai ve4e za nego,i2ro moje bi za6toto nqmam smelostta da go napravq najivo ili puk 6te se smek4a,a znam,4e ne trqbva..mn po-lesno e s sms naprimer
    moq nevinnost i greh.....

Абе, щеше да е хубаво да казвате и колко сте големи :Р

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Само 1 съм късала в чата и то щот беше студено и не ми се излизаше.Другите или много ме изнервят и крещя, крещя и нракя едно "Край!" и до там.А на хора, на които държа им обяснявам."Така и така, просто само ще те наранявам, ти не си за мен, аз съм тъпа.Ау бла бла бла." И след този момент момчето ме пита ко ше правим /нали сме приятели/ и аз "аа мен ме чакат еди къде си" и така
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Голям фен
    Град
    Memphis
    da ti eba az tupata tema da ti eba
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Цитирай Първоначално написано от Mike-Jones
    da ti e** az tupata tema da ti e**

Благодаря за мнението, можеше да минеш и без него :>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си