.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 58
    дружелюбната
    Guest

Да продам ли сърцето си?

Едно момче дълго време ме ухажва пред входа. Се иска да изляза с него, и т-н. Последния път дори ми предложи 20 лв. ако отида с него на кафе. Каза, че е безумно влюбен в мен. Какво да правя? Да приема ли предложението му и да изляза с него на кафе, срещу 20 кинта?

ужас ако за тва нещо хората са измислили име...
    ...човек е това,което му остане, след като загуби всичко ...

Повече от фен
    Град
    Луната
    Ако момчето не ти харесва дори и малко не се съгласявай.Глупаво е да го правиш само заради някакви си 20лв. ако момчето те кефи излезте но по добре не приемай парите.
    "Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
    чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Tctctc.. A ti na kolko si.. Na 10? Btw naistina si ima ime tfa neshto)

дружелюбната
    Guest
    Нз. преди да потърся съвет тук, споделих с майка ми и тя си умря от смях.

Мега фен Аватара на iiirish
    толкова ли си опряла до 20 лв?! щом не харесваш момчето просто го отпрати, но недей "заработва" парите си по този начин още от сега

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    ма ти нормална ли си ако толкова мн е влюбен в теб той няма да ти предлага 20лв за да излезеш с него.Според мен не трябва да приемаш и ако уважаваш себе си няма да приемеш защото дефакто той те оценява на 20 лв.,за да излезе на кафе с теб.На мен ако някои ми предложи такова нещо няма да приема а направо ще....
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Голям фен
    Град
    Stz
    Луда ли си !? Как може , дори и да си помислиш да излезеш с някого за пари ... Ако наистина го харесваш излез с него но не му приемай парите...ще те помисли за някоя курва!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
    ма ти нормална ли си ако толкова мн е влюбен в теб той няма да ти предлага 20лв за да излезеш с него.Според мен не трябва да приемаш и ако уважаваш себе си няма да приемеш защото дефакто той те оценява на 20 лв.,за да излезе на кафе с теб.На мен ако някои ми предложи такова нещо няма да приема а направо ще....
    ДА!съгласна

Мега фен Аватара на koalka
    Ами много е тъпо откровено казано да излизаш с някой заради това,че ще ти даде пари.Излез с него,ако го харесваш,но без да му приемаш парите.Кажи,че го правиш не заради парите,а заради него.Горкия е толкова влюбен в теб сигурно,че чак и пари ти предлага.

Фен
    Град
    София
    ne iskam da te obijdam ama ti si stra6no glupava!!!da izleze6 s nqkoi za pari...ebati ne moga da povqrvam 4e se zamislq6 dori!!!
    Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него!

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ами много е тъпо откровено казано да излизаш с някой заради това,че ще ти даде пари.Излез с него,ако го харесваш,но без да му приемаш парите.Кажи,че го правиш не заради парите,а заради него.Горкия е толкова влюбен в теб сигурно,че чак и пари ти предлага.
    Ей т'ва е отговора на въпроса. Ако го харесваш, излез и не взимай пари. Ако не го...кажи му там че искате да сте приятели и пак излез с него.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    хаха заглавието на темата ти е едва ли не реторичен въпрос.. много ясно, че не..
    е, ако толкова си закъсала за пари - ок, но все някой ще разбере и ще вземе да се носи не чак толкова добра слава за теб
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    ми щом даже си се замислила дали да излезеш с него срещу двайсе кинта си говори колко ти е мозъчния багаж
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Излез бе! Първо за 20 кинта на кафенце, после за 50 свирка може му врътнеш и т.н. в прогресия Така се изкарват добри пари, а майка ти щом ти се е изсмяла а не те е нашамарила, явно или не те е взела на сериозно или просто и на нея и е толко акъла

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Mikohito
    Ако момчето не ти харесва дори и малко не се съгласявай.Глупаво е да го правиш само заради някакви си 20лв. ако момчето те кефи излезте но по добре не приемай парите.
    Правилно!!!

Не! Трябва да излезеш с его, защото го харесваш, а не за парите. А щом не го харесваш, просто няма смисъл да се виждате.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Голям фен
    Излезте на кафе...той ще ти даде 20 лв. Ако не го харесваш, кажи му го след като ти даде парите...или просто излез с него, но не му обещавай нищо...ще се сдобиеш с 20 лв повече. Но става за 1 път само...не го ползвай за банка...

Голям фен
    Град
    София
    olelee nedei be mnoo tupo shte postupish ako mu zemesh parite pri polojenie che toi e vluben v teb

Guest
    Ti lyda li si???? Ako ne ti haresva,mn qsno,4e ne biva da priema6!Vse edno si stanala k*rva A,ako ti haresva,izlez s nego,no ne i za pari

Фен Аватара на SiMiLi_
    Град
    iN my Dream

Re: Да продам ли сърцето си?

Цитирай Първоначално написано от дружелюбната
    Едно момче дълго време ме ухажва пред входа. Се иска да изляза с него, и т-н. Последния път дори ми предложи 20 лв. ако отида с него на кафе. Каза, че е безумно влюбен в мен. Какво да правя? Да приема ли предложението му и да изляза с него на кафе, срещу 20 кинта?
    ne si dobre tolkova li si evtina ? koi znae kakvo 6te si pomisli tova mom4e
    Когато сме щастливи, винаги сме добри, но когато сме добри, не винаги сме щастливи.

Днеска кафе... утре кой знае какво... По-добре недей!

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

ako go napravi6, posle tragnete, 6ti predloji sig sex za pari i togava 6te si sa6tinska kurva

"Какво? Човекът ли е божия грешка? Или бог е грешка на човека?" Ф.Ницше

tova e strahotna tupotiq ot negova strana a ti nqma kakvo da se 4udi6 ako go haresva6 6te izleze6 s nego i bez da ti predlaga pari!

То наистина е смешно..
    1)Как може да се чудиш да излезнеш ли с него...
    Ти трябва да си бахти простото същество да излезнеш с някои за пари...
    2)Тоя е наистина прост,да моли момиче за среща...
    НИКОГА!

Нещте нещте го еба има други на тоя свят...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си