- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да продам ли сърцето си?
Едно момче дълго време ме ухажва пред входа. Се иска да изляза с него, и т-н. Последния път дори ми предложи 20 лв. ако отида с него на кафе. Каза, че е безумно влюбен в мен. Какво да правя? Да приема ли предложението му и да изляза с него на кафе, срещу 20 кинта?
ужас![]()
![]()
ако за тва нещо хората са измислили име...
...човек е това,което му остане, след като загуби всичко ...
Ако момчето не ти харесва дори и малко не се съгласявай.Глупаво е да го правиш само заради някакви си 20лв. ако момчето те кефи излезте но по добре не приемай парите.
"Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."
Tctctc.. A ti na kolko si.. Na 10? Btw naistina si ima ime tfa neshto)
Нз. преди да потърся съвет тук, споделих с майка ми и тя си умря от смях.![]()
толкова ли си опряла до 20 лв?!щом не харесваш момчето просто го отпрати, но недей "заработва" парите си по този начин още от сега
![]()
ма ти нормална ли сиако толкова мн е влюбен в теб той няма да ти предлага 20лв за да излезеш с него.Според мен не трябва да приемаш и ако уважаваш себе си няма да приемеш защото дефакто той те оценява на 20 лв.,за да излезе на кафе с теб.На мен ако някои ми предложи такова нещо няма да приема а направо ще....
![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
ДА!съгласнаПървоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
Ами много е тъпо откровено казано да излизаш с някой заради това,че ще ти даде пари.Излез с него,ако го харесваш,но без да му приемаш парите.Кажи,че го правиш не заради парите,а заради него.Горкия е толкова влюбен в теб сигурно,че чак и пари ти предлага.
ne iskam da te obijdam ama ti si stra6no glupava!!!da izleze6 s nqkoi za pari...ebati ne moga da povqrvam 4e se zamislq6 dori!!!
Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него!
Ей т'ва е отговора на въпроса. Ако го харесваш, излез и не взимай пари. Ако не го...кажи му там че искате да сте приятели и пак излез с него.Първоначално написано от koalka
хаха заглавието на темата ти е едва ли не реторичен въпрос.. много ясно, че не..![]()
е, ако толкова си закъсала за пари - ок, но все някой ще разбере и ще вземе да се носи не чак толкова добра слава за теб![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Правилно!!!Първоначално написано от Mikohito
Не! Трябва да излезеш с его, защото го харесваш, а не за парите. А щом не го харесваш, просто няма смисъл да се виждате.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Излезте на кафе...той ще ти даде 20 лв. Ако не го харесваш, кажи му го след като ти даде парите...или просто излез с него, но не му обещавай нищо...ще се сдобиеш с 20 лв повече. Но става за 1 път само...не го ползвай за банка...![]()
olelee nedei be mnoo tupo shte postupish ako mu zemesh parite pri polojenie che toi e vluben v teb![]()
Ti lyda li si????Ako ne ti haresva,mn qsno,4e ne biva da priema6!Vse edno si stanala k*rva
A,ako ti haresva,izlez s nego,no ne i za pari
![]()
ne si dobre tolkova li si evtina ?Първоначално написано от дружелюбната
koi znae kakvo 6te si pomisli tova mom4e
Когато сме щастливи, винаги сме добри, но когато сме добри, не винаги сме щастливи.
Днеска кафе... утре кой знае какво... По-добре недей!
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
ako go napravi6, posle tragnete, 6ti predloji sig sex za pari i togava 6te si sa6tinska kurva![]()
"Какво? Човекът ли е божия грешка? Или бог е грешка на човека?" Ф.Ницше
tova e strahotna tupotiq ot negova strana a ti nqma kakvo da se 4udi6 ako go haresva6 6te izleze6 s nego i bez da ti predlaga pari!
То наистина е смешно..
1)Как може да се чудиш да излезнеш ли с него...
Ти трябва да си бахти простото същество да излезнеш с някои за пари...
2)Тоя е наистина прост,да моли момиче за среща...
НИКОГА!
Нещте нещте го еба има други на тоя свят...