- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да продам ли сърцето си?
Подкрепям останалите - ако не го харесваш,не излизай с него![]()
Ако държиш на себе си и имаш капчица достойнство - НЯМА ДА СЕ ПРОДАДЕШ![]()
![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Много си евтина, бе...'мацко'!!!
С тези 20лв. няма да станеш по-богата, а и ти няма да продадеш душата си, а достойнството си, което явно при теб лекичко липсва...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Първоначално написано от Kulio Gangstera
=D>
Да знаеш майка ти с право ти се е изсмяла! Как можеш дори да се замисляш.. Достойнство поне малко нямаш ли??? Или то тва е реторичен въпрос като тоя в заглавието на темата
![]()
Не съм чела трите страници на темата, но само ще кажа, че е тъпо тва...Да излезеш с някой на кафе заради 20 лева!Ако ше излизаш - излизай по собствено желание, направиш ли го за пари, все едно се продаваш.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Първоначално написано от Mikohito
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg
Ми изхождайки от това,че си курва-да!
samo za pari li mislish?
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
Ами ако бях на твое място бих му зашлевила един шамар и бих казала:Да не мислиш че струвам 20 лева?
Сигурна съм че не би се подценила за 20 лева,нали?Както и да е !Един съвет от мен никога,никога,никога НЕ ПРОДАВАЙ СЪРЦЕТО СИ :P
хо-хо-хо![]()
20 лева за излизане, 20 лева за излиЗВане![]()
=D>Луда ли си !? Как може , дори и да си помислиш да излезеш с някого за пари ... Ако наистина го харесваш излез с него но не му приемай парите...ще те помисли за някоя курва!![]()
Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!
Ти май нещо чисто си перкулясала... Ми ако ти предложи да те чука за 50лв. пак ли ше ни питаш дали да приемеш... Малеееее какви хора?????!!!!!!!
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
Той ако наистина много те харесва, не би ти предложил пари срещу това да излезне с теб, защото би те уважавал, а не мисля, че предлагането на пари е знак за уважение...![]()
давам 70 кинта за френска любов, пик имаш ли![]()
vengeance knows no mercy
много интересно как ще те харесва ,а същевременно и пари ще ти предлага за едната среща...но хора всякакви ,просто без коментар![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
Saglasna samПървоначално написано от Mikohito
Znae6 4e ne sum dobrata feq,6te poludeq,ne me karai da psuvam dokato peq...e ti si ebahti geq! :P Pravete lubov,ne voina
http://www.peacesymbol.org/peace_sym...e_symbol_8.gif
Как ще излезеш с него за пари??? Луда ли ситова е пълна глупост . Като не го харесваш тцтцтц
![]()
Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...
ako ti dam 50 lv moe li da te 4ukam edna ve4erПървоначално написано от дружелюбната
![]()
![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Ако излезиш с него срещу кинтаж си бахти К*РВОЛЯКА !
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Първоначално написано от Triple-H
така си е
абе хора какво ви става на вас?В днешно време всеки гледа да припичели на гърба на другия чист пример са и министри,и певици и т.н
След като тоя няма мозък в главата да се възползва момичето,да го заведе на някво по така скришно местенце където да не я видят неини познати и т.н да си изпие кафенце да си по бъбри с тоя после да си замине като пичка от кафенцето и то с 20 лева в джоба,невиждам нищо ненормално в това човек да си направи сметката