- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated: Момчета, каква марка парфюм използвате?
mom4eta kakva marka parfum izpolzvate? Imam jelanie da si kupq skup i efikasen parfum...kakuv bihte mi preporu4ali ama da ne e nad 50 lv.
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
4e za6to pitash samo mom4etata?ti za tqh li se parfumirash?
къф парфюм е...тряа си миришеш на пот и да си мизерен...да смърдишшшш.... иначе по темата...стрейт е мноу як![]()
За 50лв ще си купиш 50мл... иначе естествено, че за нас ще се парфюмирате, че за кой!?![]()
„Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“
az dokolkoto razbrah sazdanieto postavilo temata e mom4e,zatova popitah za kogo 6te se parfumira![]()
pure black - adski silen parfium
стрейт..бившия ми имаше такъф..ся като се сетя..![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Аз имам "Galeria", на ECO, и много ме кефи.![]()
Sega6noto mi gadje polzva "job"...mn e gotin
Farenheitior
^ Аз използвам такъв, любим ми е от години. Никой не ми го е препоръчвал, нито го бях виждал или чувал, просто ми попадна едно малко шишенце (10мл май беше, от тия най-малките) и веднага усетих, че това е парфюмът за мен. Ти също трябва да изпробваш различни варианти, така ще разбереш кое ти "стои" най-добре. Успех!![]()
carolina herrera - chic
Givechy Pour Homme
тоз първия ми е любим![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
4eren str8 ... okolo 10 lv e
Първоначално написано от ninsy
хахаха
питали са момчета...ама карай
иначе не знам кво тука казват само по 1 парфюм хаха...аз имам 8![]()
Хаххахха кой не чете темата?Първоначално написано от no0k1e
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо лично, но, приятел, прочети пак заглавното мнение и виж дали някъде пише "Похвалете се колко парфюма имате?".![]()
Още веднъж - нищо лично.
едит: това естествено не пречи да се направи такава тема де.Айде със здраве.
![]()
От мъжките парфюми най-много ми харесва Srt8 (черния).)
Hugo Boss.
Не мога да ти кажа цена..
AQUA DI GIO ... Na Armany e ... toi e v toq porqduk ... 30 ml sa 59 leva , ako ne se luja ...
Животът е кратък и водка "Flirt" не запазва спомените ...
Adidas Ice dive
siniq adidas nz dali go znaete men mn me kefi samo nego priznavam moje i oranjeviq adidas, kym 10 lv e parfiuma maiche ne sam mn sigoren![]()
Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!
95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !