.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

kak kariete ocenki ot rodotelite si?

interesno mi e. ako go pravite de ....moje da probvam po nqkoi va6 na4in

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    i da kriesh i da ne kriesh rano ili kusno shte razberat i faidata e nikva

Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvash jivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai

Номера не е в криенето на оценката, а в начина по който им го казваш, в какво настроение са и такива. А най добре е да не се налага да се крият оценки.

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    няма смисъл да ги криеш, защото рано или къно ще научат и ще стане по-зле. а как да ги криеш - просто не им ги показваш!

Цитирай Първоначално написано от ™.::CeCkO®BoY::.™
    i da kriesh i da ne kriesh rano ili kusno shte razberat i faidata e nikva
    dam taka e .....

Фен
    Град
    stara zagora
    не крия оценки.Няма смисъл.Просто казваш истината и това е
    Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...

Ne kriq ocenki 6tot v kraina smetka 6te razberat.po dobre az da im kaja otkolkoto sami da razberat.tei 4e nqma smisal da krie6 ocenkite
    First you get the money, then you get the power, then you get the women!!!!!!!!!!!

Голям фен Аватара на SuPeRSlaDkA
    Град
    ..::SinCity::..
    Цитирай Първоначално написано от kimi_raikonen
    не крия оценки.Няма смисъл.Просто казваш истината и това е
    да,така си е

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    MI prosto ne im kazvam i kato nabliji roditelska te q vijdat v dnevnika i poneje ne pomqnt az im kazvam 4e sam im kazala

xaxa i az prava kato mon4eto ))

Фен
    Град
    В Дълбините На Мрака
    по хубаво да им кажа от колкото после да ме питат защо съм ги излъгал всичко се узнава след време ам има един начин просто не си даваш бележника да ти попълват оценки и като оидът на родителска и видят дневника казваш че нищо незнаеш оправдания

еми вече просто не мога да крия оценки..чисто и просто защото имаме "електронен дневник"
    разбира се ч от малкото в БГ...изпращат смс-и на наще за всяко отсъствие,закъснение,родит елска и оценка
    от една страна е по-добре,ама като се сетя че наще ако не са в настроение ше ме изкарат клошар за една 3ка, а пък като сетя че класната ше им се обажда за сяка дреболия..супер кофти

Фен
    Град
    В Дълбините На Мрака
    Цитирай Първоначално написано от party_girl
    еми вече просто не мога да крия оценки..чисто и просто защото имаме "електронен дневник"
    разбира се ч от малкото в БГ...изпращат смс-и на наще за всяко отсъствие,закъснение,родит елска и оценка
    от една страна е по-добре,ама като се сетя че наще ако не са в настроение ше ме изкарат клошар за една 3ка, а пък като сетя че класната ше им се обажда за сяка дреболия..супер кофти
    мале това не е на добре аз няма да издържа и 5дена.а донякъде вече не ми дреме за това ли знаят наще или не миналата година завърших с 5 с 280 отсъсвия какво да би кажа трябват високи оценки и така не забелязват дреболийте

Повече от фен Аватара на молец
    Град
    изядох го :F
    И аз не си крия оценките....просто изчаквам момент,в който не биха ми бучали,не че има за какво
    Така или иначе (да чукна на глава) с минимално учене по-ниски оценки от 4 не им нося
    Наистина и аз не виждам смисъл-по добре да ме сгълчат малко,че не уча и само седя пред компа,отколкото да слушам неща от рода на
    не учиш,седиш пред компютъра и не ни уважаваш...
    Втората лекция е по-тегава и по-гадна и по-дълга...
    [23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
    [23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио

И аз не крия. Просто не им ги казвам и в един момент, всъщност 2 пъти годишно (в края на първия срок и в края на учебната година) им давам бележника да се информират все пак.

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    давам бележника като са в хубаво настроение и няма проблеми или пък вечер го оставям на масата да го подпишат и след тва рядко се сещат да попитат за оценката
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Супер фен
    не крия ами просто налко овъртам.да кажем имам 4.50 викам мамо имам 5-все звучи по добре от 4.50

Цитирай Първоначално написано от OPEL
    Номера не е в криенето на оценката, а в начина по който им го казваш, в какво настроение са и такива. А най добре е да не се налага да се крият оценки.

Absolyutno syglasen sym
    "Винаги ще получиш онова което искаш само ако се настроиш за него, човече!"

mi ako iska6 da skrie6 lo6a ocenka ot va6te iam dosta na4ini ama nai sigorniq e edin:
    V na4aloto na godinata si vzima6 2 belejnika i kat trqbva da skie6 nqkakva ocenka dava6 da ti q pi6a po sredata na belejnika i posle smenq6 tazi stranica s druga i si podpisva6 drugata sam pak na sledva6tiq den predi daskalo ili ve4er po kusno si opravq6 belejnika tva vsi4koto se pravi ako va6te iskat belejnika minava6 purvo s pri klasnata e i nadrugi den pravi6 tva ne6to
    Невинаги намираме това което търсим

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Цитирай Първоначално написано от JustForYou
    mi ako iska6 da skrie6 lo6a ocenka ot va6te iam dosta na4ini ama nai sigorniq e edin:
    V na4aloto na godinata si vzima6 2 belejnika i kat trqbva da skie6 nqkakva ocenka dava6 da ti q pi6a po sredata na belejnika i posle smenq6 tazi stranica s druga i si podpisva6 drugata sam pak na sledva6tiq den predi daskalo ili ve4er po kusno si opravq6 belejnika tva vsi4koto se pravi ako va6te iskat belejnika minava6 purvo s pri klasnata e i nadrugi den pravi6 tva ne6to
    Ебати изтъркания и тъп номер.Плюс това от много време на сам се слагат печати на всяка страница.Нали се сещаш че после като нямаш печат какво се случва ?
    Аз не им казвам.Просто им давам бележника 2 пъти годишно.

Фен
    Град
    Монтана
    не ми се е налагало за сега

много зависи от родителите.Ако примерно имаш родители, които много те тормозят да учиш само и само да изкарваш хубави оценки ..тогава вече изкараш ли 2ка ще се опиташ по всякакъв начин да я скриеш,защото занеш че от това ти зависи дали ще ти спрат джобните примерно....абе гадно си е ..Аз лично за щастие нямам такива проблеми с наще .

Мега фен Аватара на koalka
    Не крия от тях оценки,но просто те не ме питат.В края на срока и годината им давам бележника,за да видят оценките и те даже гледат само годишните и срочните,а не тези текущите.

Голям фен
    Град
    София
    i az ne kriq prosto nqma smisul vinagi shte nauchat

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Не си крия оценките
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me