.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: За зъбите

За зъбите
    Guest

За зъбите

Видях в търсачката и открих точно 2 теми... искам бели зъби обаче не мога да дам 200-300 лв за избелване друг начин да знаете .. чувала съм с кори от лимон или нещо такова беше ..

Голям фен
    Можеше да имаш бели зъби,ако не пушеше,просто предполагам
    Ако не пушиш-извинявай за обидата.Иначе аз такъв евтин метод не знам,май бях чела нещо за содата..обаче не ти препоръчвам да правиш квото и да е,най-много да вземеш да си направиш нещо на зъбите..защо не посъбереш малко и да отидеш при специалист?Пък и избелването не е 200-300 лева,май в блясък бях чела,накрая на рекламите,че правят някъде за 20..

Голям фен
    най-ефтиния начин е да не пушиш да не пиеш кафе и да си миеш зъбите редовно най-малко 2пъти на ден а за такива други ефтини начини незнам
    Пък и избелването не е 200-300 лева,май в блясък бях чела,накрая на рекламите,че правят някъде за 20..
    аз съм чувала че след тея ефтините избелвания зъбите стават още по-жълти
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Ето ви една рецепта за по-бели зъби: с парченце лимон енергично "измийте" зъбите. Изплакнете с хладка вода и повторете процедурата. Същия ефект бихте могли да постигнете, ако натъркате зъбите с ципа от домат. Доматът има силно избелващо действие върху кожата, можете да го ползвате и за маска. Имайте предвид, че доматът, както и картофът съдържат множество алкалоиди – внимавайте да не прекалите с времетраенето на процедурата или с площта й. Още един начин за избелване на зъбите е да поставите сода за хляб върху четката си за зъби. Процедурата не трябва да се прави често поради опасност от нараняване на зъбния емайл.

aide uspeh

Фен
    Град
    Страната на чудесата
    Относно лимона - не знам, дали има ефект за избелването, но вреди на зъбите. Изтърква се емайла. Майка ми е зъболекар и винаги ми е казвала да не ям лимони, камо ли да си ги мажа по зъбите.
    Колкото до евтиния начин за избелване - дори и да има такъв ще навреди на зъбите ти. Единственото по-скъпите процедури (направени от професионалист естествено) могат да доведат до желания резултат, без да навредят.

Град
    там някъде
    моите по рождение не изглеждат като изпрани с Ариел, но ги четкам усърдно понякога и по три пъти на ден иии постигам резултати

Цитирай Първоначално написано от luschka
    Относно лимона - не знам, дали има ефект за избелването, но вреди на зъбите. Изтърква се емайла. Майка ми е зъболекар и винаги ми е казвала да не ям лимони, камо ли да си ги мажа по зъбите.
    moqta sushto e zubolekar i tova mi go e kazvala no tova namerih v neta... taka pisheshe ..........

Фен
    Град
    Страната на чудесата
    Ми то не винаги това, което пише в нета е вярно... и полезно.

Мега фен
    Град
    София
    Това за содата обаче наранява и изтънява емайла- за лимона и домата не знам. Аз използвам сега вадемекум експрес уайт 10. Има резултат при мен, а мойте зъби много нямат нужда от избелване. Така че пробвай с тази паста- 3лева е горе- долу.

Повече от фен
    A артистите какво правеха за по-бели зъби, че забравих... и колко струва това нещо?

Фен
    Град
    Страната на чудесата
    Артистите или се избелват, или си слагат фасети.

...

...Това със содата е опасно,дори избелващите продукти,защото до колкото знам от моя зъболекар причиняват въспаления и нараняват венците.Тъка че давайте по стандартния начин с някоя добра паста за зъбки търкайте по минимум 2 пъти на ден.
    ...Никога не губи времето си за човек,който не цени времето прекарано с теб!...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от sun13
    най-ефтиния начин е да не пушиш да не пиеш кафе и да си миеш зъбите редовно най-малко 2пъти на ден а за такива други ефтини начини незнам
    Пък и избелването не е 200-300 лева,май в блясък бях чела,накрая на рекламите,че правят някъде за 20..
    аз съм чувала че след тея ефтините избелвания зъбите стават още по-жълти
    Mm da tova e kratkotraino izbelvane ... ina4ee miite si zabkite po-4esti4ko

djonkyto0o
    Guest
    От многото таркане сас сода се получава парадунтоза-НИКОИ ДА НЕ ИЗПОЛЗВА чЕСТО ДА 2-3 МЕСЕЦА ВЕДНАЖ

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от I_love_dead_people
    A артистите какво правеха за по-бели зъби, че забравих... и колко струва това нещо?
    Да,прави се с фасети.И е доста скъпо
    В един форум една потребителка питаше дали ще й стигнат 10 000 $ ,но не помня отговора

Вчера отидох до аптеката и си купих пудра за зъби на докторс.Струва 1.80.Тя е точно за избелване.Още не съм видяла да има особен ефект,ама толкова бързо едва ли ще се прояви.
    HEP is not style! HEP is my life!

Zdraveite mili4ki KaK ste ? Ko praite? \/ Taka po temata zna4i dneska tykmo bqh na zybolekar i pitah za izbelvane.Zybolekarkata mi kaza da si po4istvam zybite s marli4ka i 3% kislorodna voda tova izbelvalo zybite .Nz za vas no az smqtam da go probvam i dori dnes ve4e si vzeh edno 6i6ence.Struva stotinki mislq 4e ni6to ne vi kostva da probvate nali Aide uspeh i celuvki ot men
    Ti Si AnGeLche PreKraSnO,Ti Si DqVoLche OpaSnO,AkO NqKoI Te PriPaRi ShTe qDe ShaMaRi... {{{{{{{}}}}}}}

Feshanka
    Guest
    Mi az polzvam Izbelva6t prah za nepu6achi makar che pu6a 6tot na6te ako vidqh "sMokerS'.....ta nqma znachenie.Predlaga se po aptekite i e na mn dostypna cena - 1 lv .Predi da si izmie6 zybite gi izmiva6 s tozi prah i sled tova s pasta.I sled okolo sedmica zybite stavat po beli i taka do postiganena jkenalniq rezultat

Guest
    ami tyka nqkoi spomena 4e tva izbelvaneto z a200 300 kinta ne bilo vredno da da tva stava s lazer i ti sasipva emaila mn pove4e ot vsqkakav dryg vid izbelvane izpolzvai pasta elgydium i voda elgudim 6te nameri6 v aptekite a tva s prah4eto i tva s marlqta s kislorodnata vod a6te go opitam verno 4e sig deistva 6toto kislorodnata voda izrysqva kosmite ama da ne zeme d aizrysi i zabite 4e da stanat o6t po jalti!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си