Само да попитам нещо с 2 думи..
значи представете си следната ситуация - по най-груби сметки бяхме заедно 3г..Преди известно време се разделихме(той ме заряза),защото 'съм щяла да замина,да му бъде още по-гадно' + 'колко ме обича,за сметка на новата му,обаче го било страх' и т.н..Беше ми мн трудно,с нетърпение чакам да замина,за да се откъсна от средата,за да го забравя и т.н.(се 1)тааа...все пак въпросния човек ми е под кожата и гледам да го избягвам докато замина,за да ми е по-спокойно(само не ме обвинявайте че бягам от проблем,мисля че няма вече нищо за изясняване,а и той си има нова приятелка)..и въпросния пич беше ходил до някъде и ми е взел нещо(познавам го добре,не се е охарчил,спокойно )..въпросът ми е - да се видя ли с него преди да замина и да приема ли подаръка,при все,че не желая да си нося 'експонати' свързани с него от вкъщи,защото знам че пак ще изперкам и ще се разколебая..или да му кажа любезно НЕ и да го подари на новата си приятелка(особено ако е въже за бесене,акто и подозирам )..благодая за вниманието!