- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- ЦСКА - Бешикташ
ГОООООООООООООООООООООООО ОООООООООЛЛЛЛЛЛЛ !!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Евала![]()
Мн добор центриране![]()
Айде успех до края
4estito![]()
Браво
2:0
АЙДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ 2:0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЦСКАААААААААААААААААААААА АА
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Браво на момчетата добра игра показват!
Само ЦСКА, българи!![]()
дано ги биеме в продълженията...
Дано...Първоначално написано от skate_warrior
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
E не...
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
уффф.... кофти.....
За истинските фенове-лоша работа,но все пак ГИ БИХМЕ ТИЯ СВИНЕ МРЪСНИ!Утре има да се хвалят,да се надуват...Жалко.Исках бешикташ да им скъсат гъза.
Айде до тука бяхте
хубавата приказка свърши....
да им е* майката турска да е*а , да гният в лайна рязняците мазни
NUFF BUMBACLOTS N RASSCLOTS- ONE LOVE!!!
Съжалявам!
За мен ние тотално си ги бихме... за пореден път се убеждавам, че футбола е толкова несправедлива игра...![]()
koi bi?
2 : 2Първоначално написано от Pimki
Е нищо, ае другата година ЦСКА ще победи ...
Уффф, само още малко да бяха издържали.
ЦСКА играха много хубаво, много жалко че не успяха !
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
така е според мен момчетата се справиха супер само цскаПървоначално написано от exploitedteen
ебати Локото и Литекс паднаха![]()
![]()
вас ви оставам без коментар, не искам да ви стигам нивото и да права коментари като ваще след наши мачове![]()
Незнам как ЦСКА успя да изпусне мача, за толкова кратко време?! Играха много добре, вкараха два чисти гола, в редовното време- нещо, което малко хора очакваха.
Като вкараха първия гол се изкефих супер много. Почнах да викам, ала-бала. Като вкараха втория гол, малиииййй....викане супер силно, свирене...много се изкефих! Както сами се досещате, тук нямаше място клубната принадлежност.
Кофти е, че загубиха, но какво да се прави...![]()