.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Град
    Сред Ангели

HELP: Имам проблем с гаджето (кой ли няма)

Ами проблема е следния
    Аз съм на 19 тя на 18 (да уточня де)
    Всичко м/у е невероятно (но всичко хубаво си има и кофтите страни)
    Аз съм от Варна тя от София (ужас)
    За любовта няма граници ( Е да но почвам да се съмнявам че тя съществува А съм я защитавал всячески тая любов и съм вярвал че съществува)
    Къде е проблема ли ?!
    Не сме се виждали от доста време
    Аз започнах да работя с единствената мисъл да събера пари и да се преместя да живея в София (Защо ли ами заради нея)
    Пък и така и решихме, че ще е най добре ще сме си винаги двамата
    Е да но за да събера тези пари трябва да поработя известно време все пак не знам къде ще живея там какво ще работя и докато си намеря работа трябва да располагам с пари
    Е да, но днес тя ми сподели нещо (гадно)
    Била малко объркана страхувала се че може с времето да се отдалечи от мен (това означава че я е страх че ще станем приятели а няма да може да продължим да сме гаджета)
    Естествено при тези думи мен ме сви всичко (може познато чуства за повечето от вас)
    Така това сега са само мисли страх я е да не би фда стане така че като не сме известно време заедно да станем приятели
    Обаче Аз никога не бих могуъл да я погледна само като приятел
    За сега всичко е наред страха и е да не стане с времето така (защото обмислила от колко време сме били заедно и колко пъти сме се били виждали, а аз сега след около две седмици предполагам ще отида да я видя)
    Ииии не знам
    Какво да направя за да не загуби тя чуствата си към мен ии те да стана просто и само приятелски
    Много ми е гадно
    Сега исползвам времето че говори по телефона и ви пиша
    Надявам се да може да ми помогнете ако не със съвет то поне някаква подкрепа да има
    Ще отговарям на всякакви допълнителни въпроси
    ии много моля серйозно
    Чуствам се много гадно в момента

Извинявам се ако някъде има нещо което не разбирате ама кофти ми е и дори и няма желания да седя тука

Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    gledai...za liubovta ima granici,kolkoto i da ne iskame da si go priznaem,kogato sme vliubeni v nqkoi ot suseden grad..da ne govorim che tezi sa dalechni...da priemem che ti mnogo obichash tova momiche..hubu de..eto tq ti kazva che ne e sgiurna..zamisli se! ima li smisul da bluskash po cql den i da se izmuchvash vsqcheski za neshto koeto dori ne e sigurno..shte kajesh tq govori za posle...okaY posle,posle...ama posle e obshirno ponqtie...moje da e sled sedmica dve...moje i da e sled meseci,no ne znam..az vijdam taka neshtata...pomisli si

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    bace ostavqi e taq ufca da si tro6i glavata i tva e ......... 6te nameri6 drug podhodq6t 4ovek
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

ooo riska e mn golqm spored mene 6tom ti e kazala tfa zna4i e trugnala po toq put da stanat otno6eniqta vi samo priqtelski oba4e ti go kazva zaobikolno za da vidi kfo 6te stane ako ti go kaje pravo f o4ite...az li4no ako bqx na tfoe mqsto 6tqx mn da se zamislq kfo da napravq za napred...
    Ti Znae6,4e Te Obi4am.Za Tebe Az Moga Da Buda Dete,No Detskata Obi4 E 4ista I Svqta I Tq S Deteto Raste!!!

Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Град
    Сред Ангели
    Е да де Аз си мислех че съм намерил именно подходящия човек
    Тя е толкова красива миличка и сладка
    Момиче за което бих се оженил без дори да се замисля
    Тя ме харесва обожава ме обича ме Както и Аз нея
    Нямам желания за друга
    Работата е там че в момента всичко е наред просто тя се страхува да за в бъдеще да не стане така че да се отдръпне от мен и да сме само приятели (което за мен е недупостимо Аз в нея не виждам само приятел както е ясно)
    Абе истински ангел е и не искам да я заменям с друга
    Само при мисълта и ми се свива коремчето

Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

Мега фен Аватара на iiirish
    от растояние трудно се гради връзка и още по-трудно се запазва любовта. не знам какъв съвет да ти дам за да ти е по-лесно занапред просто трябва да не прекъсвате отношенията по между си, да бъдеш неотменна част от живота й (без разбира се да й досаждаш). в един момен тя ще се окаже най-влюбеното момиче на света, просто няма начин!

аз съм преживяла нещо подобно, само че растоянието не беше толкова голямо. аз съм от шумен, а приятеля ми от варна. когато се запознахме се влюбихме (буквално) още от пръв поглед и още тогава искахме да сме заедно. сега той живее в моя град на квартира, но това не стана така лесно и бързо! мина около месец преди да дойде и окончателно да се установи тук. и вече година сме заедно

така че не се тревожи, защото обичате ли се всичко ще си дойде на мястото и ще се подреди според очакванията ви

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Виж какво...казваш че я обичаш много и тя теб също.Мислиш ли че ако те обичаше толкова колкото и ти нея щеше да се замисля че ще и охладнеят чувствата,че ще останете само приятели...Аз мисля че тя не държи толкова много на теб.А както виждам ти си готов на всичко,но се замисли дали тя е човека който те заслужава.Не искам да те стряскам но такава връзка наистина много трудно се поддържа...може да си е намерила друг в София и да иска да те подготви като започне да намеква само за приятелски отношения...А нали знаеш колко коварни жени има...колкото мили и добрички изглеждат,двоино повече са кучки.Не намеквам нищо за приятелката ти Помисли много добре какво ще правиш,защото може да бъдеш много жестоко наранен!

Ако я обичаш истински върви пич....и аз съм правил така..не се страхувай ....живей за мига!

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Фен
    Град
    В мечтите ти :)
    Доста лошо...ама има и по-гадни неща..Скоро мен ще ме разделя континент с момчето,което обичам
    Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!

Аз си мисля, че ако любовта ви е толкова голяма, не мисля, че трябва да имате такива проблеми. Вярно, разстоянието е голямо, и както се казва "очи, които не се виждат, се забравят"... но това не е при ваички случаи!!! Чувствата и могат да охладнеят..може би за момента, когато не си до нея, но съм сигурна, че ако те обича силно, когато бъдете заедно няма да може да те чувства само като приятел, защото ще си припомня красивите мигове, които сте имали заедно и ще и се иска те отново да съществуват в този момент! И тогава веченяма да има пречка да сте заедно, защото ти ще си се установил в София и ще бъдете отново заедно.
    Помисли си, но според мен, трябва да опиташ, и всичко може би ще бъде наред!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си