- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- еми малко ми е чудно
зна4и искам да разбера хората от тоя форум правят ли си срещи защото пиша и в друг форум и там се събираме и искам да разбера дали и тук се събирате така
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
Събират се, но винаги уцелват някакъв час и ден, дето на мене ми е неудобно, а в повечето случаи невъзможно да дойда..
ахам кофти миси за постчетоПървоначално написано от niGGa
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
Да, яко е на срещите.Макар, че съм ходила само на 1 де![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
от скоро съм тук де но така като гледам има яки хора и ми беше чудно а често ли се срещате?Първоначално написано от Eleonora
Ми аз не съм ходила на срещи!Те повечкото са през кратки интервали от време, ама наскоро не е имало!Аз не съм ходила, имам мерак, но няма среща обявена!Което ме подсеща-аре на среща де!И въпреки че не съм ходила има други от форума които са ми казвали че е яко на срещите!![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
и аз искам да отида за това се и интересувамПървоначално написано от brain_stew
Ми събират се за по бира и да помълчат и така...
от известно време все се каня да дойда на такава среща.. даже последния път бях решен, но се случиха някои неща и не можах да дойда.. Не знам какво толкова правят, но някои от хората, които познавам лично често ходят.. Интересно ми е да видя какви хора пишат в тоя прословут форум![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
и на мен такаПървоначално написано от skate_warrior
![]()
![]()
![]()
... кое.. ?Първоначално написано от priti_kiti
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Интересно ми е защо изказваш мнение при положение, че не си бил на нито една ...Първоначално написано от WILD__BOY
е да са с тва даскало е мноо гадно а иначе ще споделиш яко ли е на срещитеПървоначално написано от priti_kiti
Първоначално написано от WILD__BOY
Не коментирай без да си присъствал...![]()
![]()
![]()
Среща скоро наистина не е имало и ако някой иска да направи темичка и да се видим - перфектно, но weekend-а разбира се, че през седмицата е яко неудобно..
Да, на срещите е яко, особено като се опознаете.. даже тогава си излизаме и без да има срещичка![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
еми дано скоро има че наистина ми е много интересно \Първоначално написано от miloto_girl-4e
/
яко е,щото винаги сме се събирали яки хораПървоначално написано от cvetityy
независимо от броя, си го праим весело..
а като толкова много искате среща - ми направете тема с дата,час и място и който може и иска ще дойде,който не - не..