.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Тема: gadno problem4e

koni
    Guest

gadno problem4e

hey, imam (kakto sam pisala po-gore) gadno problem4e.imam problem s mom4etata. no ne e kato na drugite, 4e ne moga da gi gi nakaram da me haresvat.naprotiv.lo6oto idva sled tova. i az samata ne moga da si go obqsnq, oba4e v momenta v koito trugnem(ili sled kato mi kajat 4e me obi4at), az spiram da izpitvam interes kum tqh,a ne iskam da gi naranqvam .prosto izdigam pregrada mejdu nego i men i spiram da izpitvam dori priqtelski 4uvstva.kolkoto i banalno da zvu4i oburkana sam ili po skoro sburkana.
    PS: sao vednuj sam bila s mom4e za po dulga i toi stra6no me narani,za6toto az naistina mn si go obi4ah....

Мега фен Аватара на iiirish
    не знам дали го осъзнаваш или не, но според мен целта ти е да накараш момчетата да те харесват, да знаеш, че в даден момент някой конкретен човек ще е в краката ти. и когато това стане вече не ти е нужно да доказваш, че можеш да имаш някого! именно тогава интереса се губи и се хвърляш на следващия!

ако обаче обичаш някого истински и силно, той едва ли би ти омръзнал!

Миличка аз имам абсолютно същия проблем. На моменти се чувствам като пълен идиот. Може много да харесвам някое момче, но в момента в който тръгна с него някак си нещата се променят и губя интерес.

не знам дали го осъзнаваш или не, но според мен целта ти е да накараш момчетата да те харесват, да знаеш, че в даден момент някой конкретен човек ще е в краката ти. и когато това стане вече не ти е нужно да доказваш, че можеш да имаш някого! именно тогава интереса се губи и се хвърляш на следващия!

Момичето е абсолютно право... И аз самата го осъзнавам, но някак си не мога да го променя. Затова и повечето ми приятели са момчета, които познавам от много време и знам, че като тръгнем няма да ми омръзнат бързо. Или другият вариант е - хващаш се с женкар и ти е интересно, докато той ти върти номера и си трошиш нервите.

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl

Просто няма какво да добавя.Напълно съгласна.

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    Ужасно познато просто не си готова да обикнеш някой
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Може би се дължи на факта, че си била наранявана от момче и се страхуваш по някакъв начин да не се повтори и затова не задълбочаваш връзката, а се дистанцираш...
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

И аз бях така но сега ....

Това ако беше момче щяхте да кажете- поредния плейбой. А на това как се вика- поредната....
    Както и да е.
    По темата: момчетата с които са били са слабохарактерни. Аз никога не бих паднал толкова ниско. Просто като започнеш една връзка, трябва да сотавиш всичко да си върви само. А ако и направиш един флирт пред него или нещо подобно, или просто по някакъв начин трябва да го накараш да ревнува и няма да ти става скучно.

Guest
    [quote="Th3WildAng3l"]Миличка аз имам абсолютно същия проблем. На моменти се чувствам като пълен идиот. Може много да харесвам някое момче, но в момента в който тръгна с него някак си нещата се променят и губя интерес.

to i az go osuznavam i to napulno.ama jiveq v malak grad i tuka jenkarite sa na iz4ezvane ili ve4e imat na kogo da trovqt nervite... napravo ve4e ne moga da se ponasqm. v momenta sam go dala na pulno vuzdurjanie ot mom4eta, za6toto ne iskam pak da vijdam muka v ne4ii o4i...

koni
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от OPEL
    Това ако беше момче щяхте да кажете- поредния плейбой. А на това как се вика- поредната....
    Както и да е.
    По темата: момчетата с които са били са слабохарактерни. Аз никога не бих паднал толкова ниско. Просто като започнеш една връзка, трябва да сотавиш всичко да си върви само. А ако и направиш един флирт пред него или нещо подобно, или просто по някакъв начин трябва да го накараш да ревнува и няма да ти става скучно.
    sajalqvam 4e ne otgovarqm na oisanieto ti na K**va, no zasega nes um stanala takava... samiq fakt 4e mi puka pokazva tova. i ne ska4am ot mom4e na mom4e. faktut 4e sam imala samo 3-ma priqteli govori su6toto.
    oba4e ne samo 3-ma sa me haresvali...a izrazut 4e ska4am na sledva6tiq e mn neto4en... poqsnih ve4e za6to
    PS:ako sum obidila nqkogo s dumite si sajalqvam

Кой както го разбира. Думата к***а не съм е използвал в миналия пост. Ти сама стигна до такова заключение. Ти сама го казваш. Но мисля че много ясно те разбрах. Ако не ти харесва отговора- съжелявам, но това мисля!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от OPEL
    Кой както го разбира. Думата к***а не съм е използвал в миналия пост. Ти сама стигна до такова заключение. Ти сама го казваш. Но мисля че много ясно те разбрах. Ако не ти харесва отговора- съжелявам, но това мисля!!!

vseki ima pravo na sobstveno mnenie. za sujalenie tvoeto e takova

Голям фен
    Град
    София
    Вероятно ти харесва да знаеш, че си харесвана...подсъзнателно поне. То хората са го казали-когато някой е безразличен към теб, го харесваш, но когато и той ти оърне внимание, загубваш интерес!

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Сигурно е така, защото си била наранена и вече не си позволяваш да разкриеш душата си на никого. А и не си попадала на момче, което да те накара отново да се влюбиш ИСТИНСКИ. За всичко си има време. Спокойно - всеки батко си има батко , пак ще срещнеш момче, което ще обърне целия ти свят...
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Супер фен

Re: gadno problem4e

Цитирай Първоначално написано от koni
    hey, imam (kakto sam pisala po-gore) gadno problem4e.imam problem s mom4etata. no ne e kato na drugite, 4e ne moga da gi gi nakaram da me haresvat.naprotiv.lo6oto idva sled tova. i az samata ne moga da si go obqsnq, oba4e v momenta v koito trugnem(ili sled kato mi kajat 4e me obi4at), az spiram da izpitvam interes kum tqh,a ne iskam da gi naranqvam .prosto izdigam pregrada mejdu nego i men i spiram da izpitvam dori priqtelski 4uvstva.kolkoto i banalno da zvu4i oburkana sam ili po skoro sburkana.
    PS: sao vednuj sam bila s mom4e za po dulga i toi stra6no me narani,za6toto az naistina mn si go obi4ah....
    Може би това е като защитна реакция,след като те е наранило това момче...Е,все пак трябва да си поставиш за цел да си с момче повечко време...

Леле.... какви тънкообидни лигли има. Зарязал те е някой почваш да ревеш и да го обвиняваш за всичко.

iny`divoika
    Guest

Spokoino

Не се притеснявай,аз съм същата.Номера е да не тръгваш с никой,докъто не си на 100% сигурна че си хлънала,ама здраво.До колкото разбирам нямаш проблем да пуснеш хората до себе си.Аз ги правех същите нещта докъто не се влиубих веднъй,хлътнах друг път и още един ми изневери

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl

Просто няма какво да добавя.Напълно съгласна.

Prisaidinqvam se kam vas

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    хаха аз съм абсолютно същата, спокойно в момента, в който разбера, че мога да имам един, изниква друг на хоризонта и ми отвлича вниманието
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Голям фен
    Град
    Memphis
    q da si go na4ukash
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Град
    dimitrovgrad
    Mike-Jones, май си си поставил за цел да преброиш колко различни псувни можеш да изречеш...а пробното място ти е форума, тъй като някъде навън таланта ти няма бъдеще.. още на втория - третия път ще си с насинено око или извита китка

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    хмм, явно обичаш да гониш и когато получиш това, което си искала вече не ти е интересно ... какво да ти кажа, проблема не е в теб, просто не си срещнала момчето, което наистина ще обичаш(е,била си срещнала едно такова, но ще има и още ),такаче спокойно, всичко с времето си
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен
    Град
    Memphis
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    Mike-Jones, май си си поставил за цел да преброиш колко различни псувни можеш да изречеш...а пробното място ти е форума, тъй като някъде навън таланта ти няма бъдеще.. още на втория - третия път ще си с насинено око или извита китка
    tixo tixo
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Mike-Jones
    tixo tixo
    e kakvo tiho ti se she okrasish nqkoq tema kato izcepish nqkoq psuvnq

Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от leko_otkachena
    Цитирай Първоначално написано от Mike-Jones
    tixo tixo
    e kakvo tiho ti se she okrasish nqkoq tema kato izcepish nqkoq psuvnq
    хахаа на тва украсяване ли му викаш :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си